Hypotheekadviseur Weesp

Jouw hypotheek is onze zorg

Een hypotheek afsluiten voor jouw woning in Weesp is een flinke investering, waar financieel gezien veel bij komt kijken. Je investeert veel geld voor een lange periode. Daarvoor wil je gunstige voorwaarden afsluiten, zoals een lage hypotheekrente en betaalbare maandlasten. Je kunt dan het beste contact zoeken met een onafhankelijk hypotheekadviseur, die voor jou kan uitzoeken waar je het beste een hypotheek kunt afsluiten. Lexxer is een financieel adviesbureau dat je graag van dienst is in Weesp. Bel ons voor meer informatie: 085 – 7325710.

Wat we doen in Weesp

In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan met hypotheken en verzekeringen in Weesp en omgeving. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennis van zaken en zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste wet-en regelgeving. We kunnen je daardoor van dienst zijn met:

  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Starterslening aanvragen
  • Voorwaarden, maandlasten en hypotheekrente vergelijken
  • Informatie over een verzekering bij jouw hypotheek
  • Uitzoeken of en wanneer oversluiten voordelig is

hypotheekadviseur Weesp

Heldere inventarisatie, ook in de toekomst

In Weesp en omgeving kunt je voor onafhankelijk hypotheekadvies terecht bij Lexxer. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, waarbij jouw wensen en behoeften als klant centraal staan. Een hypotheek is een kostbare investering en wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt bij jouw hypotheekadviseur. Daarom zien wij onze klanten graag persoonlijk. We maken dan een heldere inventarisatie van jouw situatie in Weesp en brengen jouw wensen en behoeften in kaart. Zo kunnen we de huidige en toekomstige risico’s goed inschatten. Op basis hiervan geven wij hypotheekadvies.

Neem gerust contact op

Wanneer je wilt weten welke hypotheekverstrekker een goede match is voor jou, kun je het beste contact zoeken met een onafhankelijk hypotheekadviseur. Lexxer vertelt je  graag wat er mogelijk is op de markt en welke opties het beste op jouw situatie in Weesp aansluiten. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 en 17.00 uur te bereiken op 085 – 7325710. Je kunt eventueel ook het contactformulier op onze website gebruiken of stuur ons een e-mail: info@lexxer.nl. Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug op jouw reactie of vraag over hypotheekadvies in Weesp.