Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekverstrekker

Ruime keuze in hypotheken

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, zult u moeten kiezen voor een hypotheekverstrekker. In Nederland zijn er ongeveer honderd banken en verzekeringsmaatschappijen, die een hypothecaire lening mogen verstrekken. Dit betekent dat u heel veel keuze heeft. Dat is heel prettig, want dan is er altijd een optie die bij uw situatie past. Het nadeel is dat u veel uit te zoeken heeft. Laat u daarom bijstaan door Lexxer. Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor met een specialisatie in hypotheken en verzekeringen.

Wat is een hypotheekverstrekker?

U krijgt een hypotheek van een geldverstrekker, zoals een bank of verzekeringsmaatschappij. DIe leent u het geld, waarmee u een huis kunt kopen. U betaalt maandelijks een bedrag aan de hypotheekverstrekker, waarmee u rente betaalt en eventueel ook al een deel terugbetaalt. Er zijn hier verschillende opties voor, die per hypotheekverstrekker kunnen verschillen. Lexxer kan u hier meer over vertellen.

Uitgebreide kennis

U zult begrijpen dat iedere hypotheekverstrekker graag zijn eigen producten verkoopt. Wanneer u naar een bank gaat, zult u dus vooral informatie krijgen over eigen hypotheken en verzekeringen. Als onafhankelijk adviesbureau is het onze taak om die verschillen boven tafel te krijgen.

Samen met u zoeken we naar de hypotheek die perfect bij uw situatie past. Hierbij kijken we per hypotheekverstrekker naar een aantal zaken:

  • Hypotheekvormen
  • Bijbehorende verzekeringen
  • Rentesystemen
  • Bijzondere constructies
  • Beschermingsvormen

Hypotheekverstrekker

Kies voor onafhankelijk advies

Het heeft veel voordelen om voor een onafhankelijk advieskantoor te kiezen. Namelijk:
U krijgt een duidelijk beeld van wat de markt te bieden heeft. Uw hypotheek past dus bij uw situatie.
Wetgeving rond hypotheken verandert voortdurend en wij zijn altijd op de hoogte.
Wij geven niet alleen informatie, maar adviseren ook.
Na het afsluiten blijven we met u in contact en controleren we of uw hypotheek nog steeds bij u past.
Wij zetten geen verkoopcijfers centraal, maar u als klant.

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u ons inschakelen voor onafhankelijk advies? Wilt u dat wij u helpen om de juiste hypotheekverstrekker te kiezen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt vrijblijvend meer informatie opvragen of direct een afspraak maken. Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 naar 085 – 7325710. U kunt ons ook mailen op ieder moment van de dag: info@lexxer.nl. Of vul eenvoudig en snel het contactformulier op onze website in. We gaan graag voor u aan de slag en zoeken samen met u de hypotheekverstrekker die bij u past.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!