Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Over ons

Lexxer is opgericht om het op te nemen tegen de grote hypotheekaanbieders. Om te laten zien dat het anders kan. Wij winden ons nog steeds op over hypotheekaanbieders en advieskantoren die via schimmige en complexe constructies het product en hun winst voorop stellen. Die de klant er maar een beetje bij laten bungelen.

Dus trekken we de stoute schoenen aan. We gaan de concurrentie aan met de grote spelers op de Nederlandse markt. En we doen dat met onze eigen filosofie.

Onze filosofie

Als het goed is voor de klant, is het ook goed voor ons. We willen alleen maar tevreden klanten. Klanten die zo tevreden zijn, dat ze Lexxer aan hun vrienden en familie aanraden. Als dat lukt gaan wij vanzelf groeien en komt de winst vanzelf. Want we zijn geen liefdadigheidsinstelling. Ook wij willen winst maken. Maar wel uit eerlijke handel.

Wat moeten we doen om dit waar te maken? Door eenvoudige oplossingen te bieden met de beste producten die je je familie ook aanraadt. En zeer lage kosten te rekenen. Altijd klaar staan voor je klanten en de beste service te bieden. Gewoon keihard rennen voor je klant.

Tegelijkertijd willen we meer :

  • Meer partners om mee samen te werken. Partners zoals Brand New Day die net als wij geloven in de veranderingen in de financiële wereld.
  • Meer tevreden klanten die geholpen worden aan een goed advies met de beste producten.
  • Meer adviseurs die door het land onder de vlag van Lexxer en volgens de aanpak van Lexxer klanten adviseren.

Zo wordt Lexxer een grote, maar nog altijd bescheiden, speler op de Nederlandse markt.

Actief in heel Nederland

Lexxer is werkzaam in heel Nederland. Dat betekent dat wij werken voor klanten in onder andere Hilversum, Naarden, Bussum, Blaricum, Baarn, Soest, Bilthoven, Utrecht, Maartensdijk, Loosdrecht, Kortenhoef, Amsterdam, Weesp, Diemen, Loenen aan de Vecht, Maarssen, Almere, Leusden en Nijkerk.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!