Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheek afsluiten

Wij helpen u uw hypotheek afsluiten

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, omdat u een huis gaat kopen, is dat een spannende gebeurtenis. U doet een grote investering voor langere tijd. Daarom wilt u dat alles goed geregeld wordt. Lexxer kan u helpen met het afsluiten van de juiste hypothecaire lening, die aansluit op uw financiële situatie. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en maken een inschatting van de toekomst. Daarop baseren we ons advies, dat we helder aan u voorleggen. Wilt u graag meer informatie over een hypotheek? Neem dan contact met ons op.

Daarom een hypotheek

Een hypotheek afsluiten heeft veel voordelen ten opzichte van blijven huren. We zetten er een aantal voor u op een rijtje:

 • U kunt als starter gebruikmaken van koop- en subsidieregelingen voor een gunstige deal.
 • U kiest zelf voor uw maandlasten en kunt deze voor langere tijd vastzetten.
 • Uw hypotheekrente is aftrekbaar, wat u een belastingvoordeel oplevert.
 • Wanneer u de hypotheek heeft afgelost, is de woning uw volledig eigendom.

Wij helpen u uw hypotheek afsluiten

 • Wanneer de huizenprijzen stijgen, stijgt ook uw eigen vermogen.
 • U kunt uw koophuis naar eigen smaak opknappen.
 • Wanneer u de woning opknapt, betekent dit een waardevermeerdering voor u.
 • De lasten van een hypotheek stijgen niet zo snel als huurlasten.
 • U kunt uit meer woningen kiezen en deze naar eigen smaak inrichten en verbouwen.

Kies voor onafhankelijk advies

Voor het afsluiten van een lening voor uw woning kunt u terecht bij honderd banken en verzekeringsmaatschappijen. Waarom zou u kiezen voor een onafhankelijk hypotheekadviseur, zoals Lexxer? We geven u vijf goede redenen.

 1. U krijgt bij een bank of verzekeringsmaatschappij alleen informatie over de eigen producten. U kunt er niet terecht voor advies.
 2. Een bank of verzekeringsmaatschappij kent alleen zijn eigen producten. Wij weten van veel hypotheekverstrekkers precies wat er mogelijk is, waardoor we goed kunnen vergelijken.
 3. Voor ons staan uw wensen en behoeften centraal.
 4. Een onafhankelijk adviseur blijft betrokken, ook na het afsluiten. We blijven met u in contact om te peilen of de hypotheek aan uw situatie blijft voldoen.
 5. U hoeft zich niet te verdiepen in de laatste wet- of regelgeving. Dat doen wij voor u, zodat u kunt profiteren van onze kennis die altijd up-to-date is.

Contact opnemen?

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een lening, zodat u het huis van uw dromen kunt kopen. U kunt contact met ons opnemen als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, onze werkwijze of ons bedrijf. Wij informeren u hier graag over. Vult u hiervoor het contactformulier op onze website in of mailt u naar info@lexxer.nl. Wanneer u ons telefonisch wilt spreken, dan zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op werkdagen via 085 – 7325710. Twijfel niet, maar vraag ons om u te helpen en te adviseren wanneer u een hypotheek wilt afsluiten.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!