Hypotheek afsluiten

Wij helpen je jouw hypotheek afsluiten

Wanneer je een hypotheek wilt afsluiten, omdat je een huis gaat kopen, is dat een spannende gebeurtenis. Je doet een grote investering voor langere tijd. Daarom wil je dat alles goed geregeld wordt. Lexxer kan jou helpen met het afsluiten van de juiste hypothecaire lening, die aansluit op jouw financiële situatie. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en maken een inschatting van de toekomst. Daarop baseren we ons advies, dat we vervolgens helder aan je voorleggen. Wil je graag meer informatie over een hypotheek? Neem dan contact met ons op.

Daarom een hypotheek

Een hypotheek afsluiten heeft veel voordelen ten opzichte van blijven huren. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

 • Je kunt als starter gebruikmaken van koop- en subsidieregelingen voor een gunstige deal.
 • Je kiest zelf voor jouw maandlasten en kunt deze voor langere tijd vastzetten.
 • Jouw hypotheekrente is aftrekbaar, wat je een belastingvoordeel oplevert.
 • Wanneer je de hypotheek hebt afgelost, is de woning jouw volledig eigendom.
 • Wanneer de huizenprijzen stijgen, stijgt ook jouw eigen vermogen.
 • Je kunt jouw koophuis naar eigen smaak opknappen.
 • Wanneer je de woning opknapt, betekent dit een waardevermeerdering van jouw huis.
 • De lasten van een hypotheek stijgen niet zo snel als huurlasten.
 • Je kunt uit meer woningen kiezen en deze naar eigen smaak inrichten en verbouwen.

Wij helpen u uw hypotheek afsluiten

Kies voor onafhankelijk advies

Voor het afsluiten van een lening voor jouw woning kun je terecht bij honderd banken en verzekeringsmaatschappijen. Waarom zou je kiezen voor een onafhankelijk hypotheekadviseur, zoals Lexxer? We geven je hier vijf goede redenen.

 1. Je krijgt bij een bank of verzekeringsmaatschappij alleen informatie over de eigen producten. Je kunt er eigenlijk niet terecht voor advies.
 2. Een bank of verzekeringsmaatschappij kent alleen zijn eigen producten. Wij weten van veel hypotheekverstrekkers precies wat er mogelijk is, waardoor we goed kunnen vergelijken.
 3. Voor ons staan jouw wensen en behoeften centraal.
 4. Een onafhankelijk adviseur blijft betrokken, ook na het afsluiten. We blijven met je in contact om te peilen of de hypotheek aan jouw situatie blijft voldoen.
 5. Je hoeft je niet te verdiepen in de laatste wet- of regelgeving. Dat doen wij voor je, zodat jij kunt profiteren van onze kennis die altijd up-to-date is.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag bij het afsluiten van een lening, zodat je het huis van jouw dromen kunt kopen. Je kunt contact met ons opnemen als je meer wilt weten over onze mogelijkheden, onze werkwijze of ons bedrijf. Wij informeren jou hier graag over. Vul hiervoor het contactformulier op onze website in of mail naar info@lexxer.nl. Wanneer je ons telefonisch wilt spreken, dan zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op werkdagen via 085 – 7325710. Twijfel niet, maar vraag ons om jou te helpen en te adviseren wanneer je een hypotheek wil afsluiten.