Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekrente vergelijken

Uw hypotheekrente vergelijken

Wanneer u uw hypotheekrente wilt vergelijken, dan zult u merken dat iedere hypotheekverstrekker zijn eigen voorwaarden en hypotheekvormen hanteert. Hierdoor wordt vergelijken een lastige klus. Gelukkig vindt u betrouwbaar en onafhankelijk advies bij Lexxer. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Wij draaien onze hand er niet voor om en voorzien u graag van de gunstigste hypotheekrente, die past bij uw situatie. Vraag ons naar de mogelijkheden en bel naar 085 – 7325710.

Wat bepaalt uw hypotheekrente?

Dit rentetarief wordt bepaald door de hypotheekverstrekker, dus de bank of een verzekeringsmaatschappij. Het rentetarief wordt gebaseerd op:

  • De heersende rente
  • De rentevast periode
  • Uw zekerheden, zoals een vast inkomen of eigen vermogen
  • De Nationale Hypotheek Garantie
  • Percentage van de executiewaarde
  • Rentekorting

Hypotheekrente vergelijken

Vraag onafhankelijk advies

U ziet al dat de hypotheekrente van veel factoren afhankelijk is. Daar komt bij dat ook de economische situatie van een land en de woningmarkt een rol spelen. Er komt dus veel kijken voor u kunt gaan vergelijken. Een onafhankelijk adviesbureau kan voor u de mogelijkheden van vele verschillende hypotheekverstrekkers op een rij zetten. Zo weet u precies wat de markt biedt en kunt u op zoek naar het laagste rentetarief dat past bij uw situatie. We leggen de beste opties aan u voor, zodat u zelf u rustig kunt gaan vergelijken.

Persoonlijke aanpak

U vindt bij Lexxer altijd een persoonlijke aanpak. We kijken naar uw huidige situatie, die we vervolgens gedetailleerd in kaart brengen. Ook schatten we in hoe de toekomst eruit kan zien. Wat gebeurt er als u werkloos wordt? Of wat als u te maken krijgt met gezinsuitbreiding? Wij vinden het belangrijk om alle scenario’s met u door te spreken, zodat u zelf kunt vergelijken wat bij u past en u een weloverwogen keuze kunt maken. Een lage hypotheekrente lijkt gunstig, maar een hypotheek bestaat uit veel meer onderdelen. Let bijvoorbeeld ook op de voorwaarden, de hypotheekvorm of het maandbedrag.

Bel voor advies

Wanneer u wilt dat wij voor aan de slag gaan en uw hypotheekrente vergelijken, dan doen we dat graag. U kunt ons telefonisch om advies vragen door op een werkdag tussen 9.00 en 17.00 te bellen met: 085 – 7325710. Ook kunt u ons mailen op info@lexxer.nl of u kunt het contactformulier op onze website invullen. Wij gaan vervolgens direct aan het werk, zodat we u snel kunnen vertellen wat de uitkomst is als wij uw hypotheekrente vergelijken.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!