Hypotheekrente vergelijken

Jouw hypotheekrente vergelijken

Wanneer je jouw hypotheekrente wilt vergelijken, dan zul je merken dat iedere hypotheekverstrekker zijn eigen voorwaarden en hypotheekvormen hanteert. Hierdoor wordt vergelijken een lastige klus. Gelukkig vindt je betrouwbaar en onafhankelijk advies bij Lexxer. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Wij draaien onze hand er niet voor om en voorzien jou graag van de gunstigste hypotheekrente, die past bij jouw situatie. Vraag ons naar de mogelijkheden en bel naar 085 – 7325710.

Wat bepaalt jouw hypotheekrente?

Dit rentetarief wordt bepaald door de hypotheekverstrekker, dus de bank of een verzekeringsmaatschappij. Het rentetarief wordt gebaseerd op:

  • De heersende rente
  • De rentevast periode
  • Joww zekerheden, zoals een vast inkomen of eigen vermogen
  • De Nationale Hypotheek Garantie
  • Percentage van de executiewaarde
  • Rentekorting

Hypotheekrente vergelijken

Vraag onafhankelijk advies

Je ziet al dat de hypotheekrente van veel factoren afhankelijk is. Daar komt bij dat ook de economische situatie van een land en de woningmarkt een rol spelen. Er komt dus veel kijken voor je kunt gaan vergelijken. Een onafhankelijk adviesbureau kan voor je de mogelijkheden van vele verschillende hypotheekverstrekkers op een rij zetten. Zo weet je precies wat de markt biedt en kunt je op zoek naar het laagste rentetarief dat past bij jouw situatie. We leggen de beste opties aan jou voor, zodat jij zelf rustig kunt gaan vergelijken en beslissen.

Persoonlijke aanpak

Je vindt bij Lexxer altijd een persoonlijke aanpak. We kijken naar jouw huidige situatie, die we vervolgens gedetailleerd in kaart brengen. Ook schatten we in hoe de toekomst eruit kan zien. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer je werkloos wordt? Of wat als je te maken krijgt met gezinsuitbreiding? Wij vinden het belangrijk om alle scenario’s met je door te spreken, zodat je zelf kunt vergelijken wat bij je past en jij dus een weloverwogen keuze kunt maken. Een lage hypotheekrente lijkt altijd gunstig, maar een hypotheek bestaat uit veel meer onderdelen. Let bijvoorbeeld ook op de voorwaarden, de hypotheekvorm of het maandbedrag.

Bel voor advies

Wanneer je wilt dat wij voor aan de slag gaan en jouw hypotheekrente vergelijken, dan doen we dat graag. Je kunt ons telefonisch om advies vragen door op een werkdag tussen 9.00 en 17.00 te bellen met: 085 – 7325710. Ook kun je ons mailen op info@lexxer.nl of je kunt het contactformulier op onze website invullen. Wij gaan vervolgens direct aan het werk, zodat we je snel kunnen vertellen wat de uitkomst is als wij jouw hypotheekrente vergelijken.