Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Onafhankelijk hypotheekadvies

Kies voor onafhankelijk hypotheekadvies

Wanneer u een huis gaat kopen, dan kunt u bij Lexxer terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. De aankoop van een woning is een grote aanschaf, waar u goed over na moet denken. Wij weten als geen ander wat er speelt op de markt en vertellen u hier graag meer over. U krijgt bij ons onafhankelijk advies en een hele persoonlijke aanpak. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. U vindt bij ons de hypothecaire expertise die u zoekt. Bel ons voor een onafhankelijk consult op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op: 085 – 7325710.

Daarom een onafhankelijk adviseur

U kunt bij een honderdtal banken en verzekeringsmaatschappijen terecht voor een hypotheek. Iedere organisatie heeft zijn eigen mogelijkheden en het spreekt voor zich dat zij vooral hun eigen producten zullen adviseren. Bij Lexxer krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies. Dat heeft een aantal voordelen:

 • Hypotheekvormen, speciale constructies, beschermingsvormen en rentesystemen: wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om hypotheken.
 • Wij kennen vele verschillende productvormen van verschillende hypotheekverstrekkers. Zo kunnen wij goed vergelijken.

Hypotheekadvies

 • Wij hoeven niet onze eigen producten te verkopen. Daarom krijgt u hypotheekadvies dat bij u past.
 • Ons hypotheekadvies is kosteloos. Maak er gebruik van.

Tips voor hypotheekadvies

 1. Breng nooit een bod uit op een woning als u niet weet wat uw financiële mogelijkheden zijn.
 2. Wilt u een bod uitbrengen? Doe dit dan onder het voorbehoud dat de financiering door moet gaan. Noem de gekozen bank, de bruto maandlast, het rentepercentage en hypotheekvorm.
 3. Kijk verder dan de offerterente van uw hypotheek. Vraag ook altijd naar de hoogte van de ‘verlengingsrente’. Een tijdelijke korting kan duur uitpakken.
 4. Heeft u eigen geld? Overweeg dan een ‘bijzondere constructie’. Hierdoor heeft u extra lage maandlasten.
 5. Kiest u voor een beleggingshypotheek? Houd er dan rekening mee dat de rendementen hoog kunnen uitvallen, maar ook laag.
 6. Kiest u een hypotheek met een kapitaalverzekering? Onderzoek dan of het zinvol is om er een KEW-polis van te maken. U bent dan verplicht om de uitkering te gebruiken voor het aflossen van uw hypotheek, maar de poliswaarde blijft dan binnen bepaalde grenzen onbelast.
 7. Hebt u het gevoel dat de hypotheekrente erg laag is? Kies dan voor een rentecontract dat langer vaststaat. Dit is zeker handig met opgroeiende kinderen. Dit is een dure periode. Kies voor een contract waarbij u gedurende die periode geen renteverhoging krijgt.
 8. Denk goed na over grote risico’s. Een lage maandlast is ook niet alles.
 9. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuzes maakt? Kies dan niet voor één bank of verzekeringsmaatschappij, maar kies voor onafhankelijk hypotheekadvies. Zo ontdekt u wat de markt u te bieden heeft.

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Wij werken voor particulieren en voor het midden- en kleinbedrijf. Onze sleutel tot succes is een heldere inventarisatie. Wij brengen de wensen en behoeften van de klant in kaart. Zo kunnen we de risico’s nu en in de toekomst goed inschatten. Wij baseren ons hypotheekadvies hierop en werken dit samen met u als klant uit. U staat dus centraal bij ons. Bel ons op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op 085 – 7325710 als u graag onafhankelijk hypotheekadvies wilt.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!