Onafhankelijk hypotheekadvies

Kies voor onafhankelijk hypotheekadvies

Wanneer je een huis gaat kopen, dan kun je bij Lexxer terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. De aankoop van een woning is een grote aanschaf, waar je goed over na moet denken. Wij weten als geen ander wat er speelt op de markt en vertellen je hier graag meer over. Je krijgt bij ons onafhankelijk advies en een hele persoonlijke aanpak. Jouw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Je vindt bij ons de hypothecaire expertise die je zoekt. Bel ons voor een onafhankelijk consult op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op: 085 – 7325710.

Daarom een onafhankelijk adviseur

Je kunt bij een honderdtal banken en verzekeringsmaatschappijen terecht voor een hypotheek. Iedere organisatie heeft zijn eigen mogelijkheden en het spreekt voor zich dat zij vooral hun eigen producten zullen adviseren. Bij Lexxer krijg je onafhankelijk hypotheekadvies. Dat heeft een aantal voordelen:

 • Hypotheekvormen, speciale constructies, beschermingsvormen en rentesystemen: wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om hypotheken.
 • Wij kennen vele verschillende productvormen van verschillende hypotheekverstrekkers. Zo kunnen wij goed vergelijken.
 • Wij hoeven niet onze eigen producten te verkopen. Daarom krijg je van ons hypotheekadvies dat bij jou past.
 • Ons hypotheekadvies is kosteloos. Maak er gebruik van.

Hypotheekadvies

Tips voor hypotheekadvies

 1. Breng nooit een bod uit op een woning als je niet weet wat jouw financiële mogelijkheden zijn.
 2. Wil je een bod uitbrengen? Doe dit dan onder het voorbehoud dat de financiering door moet gaan. Noem de gekozen bank, de bruto maandlast, het rentepercentage en hypotheekvorm.
 3. Kijk verder dan de offerterente van jouw hypotheek. Vraag ook altijd naar de hoogte van de ‘verlengingsrente’. Een tijdelijke korting kan duur uitpakken.
 4. Heb je eigen geld? Overweeg dan een ‘bijzondere constructie’. Hierdoor heb je extra lage maandlasten.
 5. Kies je voor een beleggingshypotheek? Houd er dan rekening mee dat de rendementen hoog kunnen uitvallen, maar ook laag.
 6. Wil je een hypotheek met een kapitaalverzekering? Onderzoek dan of het zinvol is om er een KEW-polis van te maken. Je bent dan verplicht om de uitkering te gebruiken voor het aflossen van jouw hypotheek, maar de poliswaarde blijft dan binnen bepaalde grenzen onbelast.
 7. Heb je het gevoel dat de hypotheekrente erg laag is? Kies dan voor een rentecontract dat langer vaststaat. Dit is zeker handig met opgroeiende kinderen. Dit is een dure periode. Kies voor een contract waarbij je gedurende die periode geen renteverhoging krijgt.
 8. Denk goed na over grote risico’s. Een lage maandlast is ook niet alles.
 9. Wil je er zeker van zijn dat jij de juiste keuzes maakt? Kies dan niet voor één bank of verzekeringsmaatschappij, maar kies voor onafhankelijk hypotheekadvies. Zo ontdekt je wat de markt jou te bieden heeft.

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Wij werken voor particulieren en voor het midden- en kleinbedrijf. Onze sleutel tot succes is een heldere inventarisatie. Wij brengen de wensen en behoeften van de klant in kaart. Zo kunnen we de risico’s nu en in de toekomst goed inschatten. Wij baseren ons hypotheekadvies hierop en werken dit samen met jou als klant uit. Jij staat dus centraal bij ons. Bel ons op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op 085 – 7325710 als je graag onafhankelijk hypotheekadvies wilt.