Hypotheekadviseur

De hypotheekadviseur voor jouw situatie

Wanneer je een huis gaat kopen, dan vraag je een hypotheekadviseur om naar jouw financiële situatie te kijken. Heb je bijvoorbeeld opgroeiende kinderen of andere hoge vaste lasten? Dan zoekt Lexxer naar een oplossing, die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Wij denken met je mee. Wil jij juist een hoge maandrente en snel aflossen? Ook geen probleem. Omdat wij de producten van meer dan honderd banken en verzekeringsmaatschappijen met elkaar kunnen vergelijken, vinden we altijd een hypotheek die volledig aan jouw wensen voldoet.

Altijd op de hoogte

Wanneer je kiest voor een onafhankelijk hypotheekadviseur, dan kun je erop rekenen dat wij alle mogelijke hypotheekopties voor je zoeken. Een bank kent alleen zijn eigen producten en geeft vooral informatie. Wij mogen jou ook echt advies geven.

Een ander voordeel is dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving, waardoor je kunt profiteren van die informatie. Wij weten als hypotheekadviseur alles van onder meer:

  • Hypotheekvormen
  • Bijbehorende verzekeringen
  • Speciale constructies
  • Beschermingsvormen
  • Rentesystemen

Hypotheekadviseur

Tips van jouw hypotheekadviseur

Je kunt bij meer dan honderd banken en verzekeringsmaatschappijen in ons land een hypotheek afsluiten. Wanneer je kiest voor een hypotheekadviseur van Lexxer, dan heeft dit vijf grote voordelen voor jou:

  1. Een bank of verzekeringsmaatschappij geeft alleen informatie over de eigen productie, maar adviseert je niet over wat het beste bij jou past.
  2. Wij kunnen verschillende hypotheekvormen- en constructies bij verschillende advies met elkaar vergelijken.
  3. Wij besteden meer tijd aan advies dan jouw bank of verzekeringsmaatschappij. Voor ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
  4. Zodra je jouw hypotheek hebt afgesloten, stop het niet bij ons. Je kunt ons altijd vragen stellen. Ook blijven we regelmatig kijken of jouw hypotheek en verzekering nog steeds goed bij je passen.
  5. Wij zijn op de hoogte van de laatste wetgeving en nieuwe producten. Je vindt bij ons altijd up-to-date hypotheekadvies.

Profiteer van onze kennis

Als je de beste deal wilt voor jouw hypotheek, dan doe je er goed aan om in gesprek te gaan met een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bij Lexxer hebben we verstand van zaken en weten we precies wat de markt te bieden heeft. Omdat we jouw wensen als klant centraal stellen, kiezen we altijd voor de oplossing die precies bij je past. Wil je meer weten? Mail dan naar info@lexxer.nl of vul het contactformulier op onze website in. Je kunt ons op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereiken op: 085 – 7325710. Profiteer van onze kennis en maak een afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseur!