Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur

De hypotheekadviseur voor uw situatie

Wanneer u een huis gaat kopen, dan vraagt u een hypotheekadviseur om naar uw financiële situatie te kijken. Heeft u bijvoorbeeld opgroeiende kinderen of andere hoge vaste lasten? Dan zoekt Lexxer naar een oplossing, die voldoet aan uw wensen en behoeften. Wij denken met u mee. Wilt u juist een hoge maandrente en snel aflossen? Ook geen probleem. Omdat wij de producten van meer dan honderd banken en verzekeringsmaatschappijen met elkaar kunnen vergelijken, vinden we altijd een hypotheek die volledig aan uw wensen voldoet.

Altijd op de hoogte

Wanneer u kiest voor een onafhankelijk hypotheekadviseur, dan kunt u erop rekenen dat wij alle mogelijke hypotheekopties voor u zoeken. Een bank kent alleen zijn eigen producten en geeft vooral informatie. Wij mogen u ook advies geven.

Een ander voordeel is dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving, waardoor u kunt profiteren van die informatie. Wij weten als hypotheekadviseur alles van onder meer:

  • Hypotheekvormen
  • Bijbehorende verzekeringen
  • Speciale constructies
  • Beschermingsvormen
  • Rentesystemen

Hypotheekadviseur

Tips van uw hypotheekadviseur

U kunt bij meer dan honderd banken en verzekeringsmaatschappijen in ons land een hypotheek afsluiten. Wanneer u kiest voor een hypotheekadviseur van Lexxer, dan heeft dit vijf grote voordelen voor u:

  1. Een bank of verzekeringsmaatschappij geeft alleen informatie over de eigen productie, maar adviseert u niet over wat het beste bij u past.
  2. Wij kunnen verschillende hypotheekvormen- en constructies bij verschillende advies met elkaar vergelijken.
  3. Wij besteden meer tijd aan advies dan uw bank of verzekeringsmaatschappij. Voor ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
  4. Zodra u uw hypotheek heeft afgesloten, stop het niet bij ons. U kunt ons altijd vragen stellen. Ook blijven we regelmatig kijken of uw hypotheek en verzekering nog steeds goed bij u passen.
  5. Wij zijn op de hoogte van de laatste wetgeving en nieuwe producten. U vindt bij ons altijd up-to-date hypotheekadvies.

Profiteer van onze kennis

Als u de beste deal wilt u voor uw hypotheek, dan doet u er goed aan om in gesprek te gaan met een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bij Lexxer hebben we verstand van zaken en weten we precies wat de markt te bieden heeft. Omdat we uw wensen als klant centraal stellen, kiezen we altijd voor de oplossing die precies bij u past. Wilt u meer weten? Mail dan naar info@lexxer.nl of vul het contactformulier op onze website in. U kunt ons op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereiken op: 085 – 7325710. Profiteer van onze kennis en maak een afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseur!

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!