Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur Utrecht

Voor het beste hypotheekadvies van Utrecht

Een huis kopen in Utrecht is al duur genoeg. Daarom wilt u niet te veel betalen voor uw hypotheek. Een goede onafhankelijke hypotheekadviseur kan er met onafhankelijk hypotheekadvies voor zorgen dat u zoveel mogelijk bespaart op de maandlasten en rente. Het is belangrijk om goed na te denken en de tijd te nemen voor het kiezen van een hypotheekverstrekker. U zit de komende jaren nog vast aan de hypotheek en voorwaarden die u nu uitkiest. Kies daarom voor een onafhankelijk hypotheekadvies van een professioneel advieskantoor. Lexxer is u als onafhankelijk hypotheekadviseur in Utrecht graag van dienst . Profiteer van onze kennis, ervaring en succesvolle aanpak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij weten als onafhankelijke hypotheek adviseur precies wat er speelt

Als onafhankelijke hypotheekadviseur weten we precies wat de markt in Utrecht te bieden heeft. Een hypotheekverstrekker (dus een bank of verzekeringsmaatschappij bijvoorbeeld) kan u precies vertellen welke hypotheken zij aanbieden. Maar u krijgt geen advies over de mogelijkheden. Bij ons krijgt u dit wel. Wij kunnen daardoor ook uitstekend uw maandlasten of hypotheekrente vergelijken. U krijgt bij ons altijd een advies dat is afgestemd op uw situatie. Enerzijds komt dit doordat wij uw wensen en behoeften centraal stellen, anderzijds doordat wij als geen ander weten wat er mogelijk is. Daardoor bezorgen wij u de beste deal voor uw hypotheek in Utrecht.

Vraag altijd om hypotheekadvies op maat

Zelf kunt u ook hypotheekadvies opvragen. U kunt bijvoorbeeld via vergelijkingssites de hypotheekrente vergelijken. Maar vergeet niet om ook naar de hypotheekvormen, maandlasten en voorwaarden te kijken. Er zijn meer dan honderd hypotheekverstrekkers in ons land, dus u de kans is groot dat u snel over overzicht kwijtraakt. Dat geldt zeker wanneer het om bijzondere constructies, rentesystemen en verzekeringen gaat. Laat ons u dit uit handen nemen. Wij:

  • Geven u een duidelijk inzicht in uw opties en vertellen u meer over de hypotheekvormen, rente, maandlasten en hoofdsom
  • Staan garant voor advies op maat dat voldoet aan uw situatie
  • Zetten u als klant in Utrecht centraal
  • Zorgen voor een hypotheek die ook nog in de toekomst bij u past
  • Kunnen optimaal advies geven, omdat wij precies weten hoe de wet- en regelgeving in elkaar steekt

Hypotheekadviseur Utrecht

Neem vandaag nog contact op met uw onafhankelijke hypotheekadviseur

Wilt u binnenkort een huis in Utrecht kopen en wilt u zo snel mogelijk een hypotheek afsluiten? Of wilt u dat wij voor u uitzoeken of het goedkoper kan? Dan kunnen wij uw hypotheekrente vergelijken met de huidige tarieven. Neem contact met ons op als u wilt dat wij voor u aan de slag gaan. U kunt ons bellen op 085 – 7325710 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). U mag ook het contactformulier op onze site invullen of mail ons: info@lexxer.nl. We geven u zo snel mogelijk antwoord en geven u graag hypotheekadvies voor uw nieuwe woning in Utrecht.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!