Hypotheekadviseur Utrecht

Voor het beste hypotheekadvies van Utrecht

Een huis kopen in Utrecht is al duur genoeg. Daarom wil je niet te veel betalen voor jouw hypotheek. Een goede onafhankelijke hypotheekadviseur kan er met onafhankelijk hypotheekadvies voor zorgen dat je zoveel mogelijk bespaart op de maandlasten en rente. Het is belangrijk om goed na te denken en de tijd te nemen voor het kiezen van een hypotheekverstrekker. Je zit de komende jaren nog vast aan de hypotheek en voorwaarden die je nu uitkiest. Kies daarom voor een onafhankelijk hypotheekadvies van een professioneel advieskantoor. Lexxer is jou als onafhankelijk hypotheekadviseur in Utrecht graag van dienst . Profiteer van onze kennis, ervaring en succesvolle aanpak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij weten als onafhankelijke hypotheek adviseur precies wat er speelt

Als onafhankelijke hypotheekadviseur weten we precies wat de markt in Utrecht te bieden heeft. Een hypotheekverstrekker (dus een bank of verzekeringsmaatschappij bijvoorbeeld) kan jou precies vertellen welke hypotheken zij aanbieden. Maar je krijgt geen advies over de mogelijkheden. Bij ons krijgt je dit wel. Wij kunnen daardoor ook uitstekend jouw maandlasten of hypotheekrente vergelijken. Je krijgt bij ons altijd een advies dat is afgestemd op jouw situatie. Enerzijds komt dit doordat wij jouw wensen en behoeften centraal stellen, anderzijds doordat wij als geen ander weten wat er mogelijk is. Daardoor bezorgen wij je de beste deal voor jouw hypotheek in Utrecht.

Vraag altijd om hypotheekadvies op maat

Zelf kun je ook hypotheekadvies opvragen. Je kunt bijvoorbeeld via vergelijkingssites de hypotheekrente vergelijken. Maar vergeet niet om ook naar de hypotheekvormen, maandlasten en voorwaarden te kijken. Er zijn meer dan honderd hypotheekverstrekkers in ons land, dus de kans is groot dat je snel over overzicht kwijtraakt. Dat geldt zeker wanneer het om bijzondere constructies, rentesystemen en verzekeringen gaat. Laat ons je dit uit handen nemen. Wij:

  • Geven je een duidelijk inzicht in jouw opties en vertellen je meer over de hypotheekvormen, rente, maandlasten en hoofdsom
  • Staan garant voor advies op maat dat voldoet aan jouw situatie
  • Zetten jou als klant in Utrecht centraal
  • Zorgen voor een hypotheek die ook nog in de toekomst bij je past
  • Kunnen optimaal advies geven, omdat wij precies weten hoe de wet- en regelgeving in elkaar steekt

Hypotheekadviseur Utrecht

Neem vandaag nog contact op met jouw onafhankelijke hypotheekadviseur

Wil je binnenkort een huis in Utrecht kopen en wil je zo snel mogelijk een hypotheek afsluiten? Of wil je dat wij voor je uitzoeken of het goedkoper kan? Dan kunnen wij jouw hypotheekrente vergelijken met de huidige tarieven. Neem contact met ons op als je wilt dat wij voor jou aan de slag gaan. Je kunt ons bellen op 085 – 7325710 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). Je mag ook het contactformulier op onze site invullen of mail ons: info@lexxer.nl. We geven jou zo snel mogelijk antwoord en geven je graag hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning in Utrecht.