Hypotheekadviseur Loenen aan de Vecht

Hypotheekadvies in Loenen aan de Vecht

Wanneer je een huis gaat kopen in Loenen aan de Vecht, dan is dit een grote stap die gepaard gaat met veel geld en financiële risico’s. Een goede hypotheekadviseur bespreekt deze risico’s met je en probeert ze zoveel mogelijk te beperken. Daarvoor kun je terecht bij meer dan honderd banken en verzekeringsmaatschappijen in ons land. Wanneer je kiest voor onafhankelijk hypotheekadvies, dan weet je zeker dat jij een voordelige hypotheek kiest die perfect bij jouw situatie past. Wij van Lexxer kunnen je hierbij helpen.

Daarom een onafhankelijk hypotheekadviseur

In Nederland zijn er meer dan honderd banken en verzekeringsmaatschappijen waar je een hypotheek kunt afsluiten. Dit wordt ook wel een hypotheekverstrekker genoemd. Wanneer je kiest voor onafhankelijk hypotheekadvies in Loenen aan de Vecht, dan heeft dit een aantal voordelen voor jou:

  • Een bank vertelt alleen over zijn eigen producten, maar geeft geen hypotheekadvies.
  • Lexxer kan verschillende hypotheekvormen van allerlei aanbieders met elkaar vergelijken.
  • Klantvriendelijk vinden wij belangrijk. Daarom besteden we meer tijd aan advies dan een bank.
  • Na het hypotheek afsluiten kun je nog steeds bij ons terecht voor advies of met vragen.
  • We blijven controleren of jouw verzekering en hypotheek nog bij jouw situatie in Loenen aan de Vecht passen.
  • Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving kunnen wij jou optimaal advies geven.

Onafhankelijk hypotheekadviseur Loenen aan de Vecht

Ook voor hypotheekrente vergelijken

Omdat wij als onafhankelijk hypotheekadviseur precies weten wat de markt te bieden heeft, kunnen wij ook op ieder gewenst moment kijken of jou in Loenen aan de Vecht nog steeds de juiste hypotheek heeft. Het kan zijn dat een andere bank een gunstigere aanbieding heeft, waardoor jij minder rente of maandlasten hebt. Ook de voorwaarden kunnen gunstiger zijn. Het is ook mogelijk dat jouw situatie verandert. Je gaat trouwen, scheiden, raakt werkloos of krijgt een kind. Wanneer je opgroeiende kinderen hebt bijvoorbeeld, is het verstandig pas flink te gaan aflossen als ze niet meer thuis wonen in Loenen aan de Vecht. Een hypotheekadviseur van Lexxer kan je meer vertellen over de mogelijkheden.

Over ons

Lexxer is een financieel advieskantoor dat onafhankelijk hypotheekadvies kan geven, maar u ook meer kan vertellen over verzekeringen en pensioen. Zo regelt u al uw financiële zaken in Loenen aan de Vecht bij één kantoor. Wanneer u meer wilt weten over onze flexibele en succesvolle werkwijze, dan kunt u op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen van 9.00 tot 17.00 uur: 085 – 7325710. U mag ook een mail sturen naar info@lexxer.nl of vul het contactformulier op onze website in. We zijn u als onafhankelijk hypotheekadviseur graag van dienst in Loenen aan de Vecht.