Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur Loenen aan de Vecht

Hypotheekadvies in Loenen aan de Vecht

Wanneer u een huis gaat kopen in Loenen aan de Vecht, dan is dit een grote stap die gepaard gaat met veel geld en financiële risico’s. Een goede hypotheekadviseur bespreekt deze risico’s met u en probeert ze zoveel mogelijk te beperken. Daarvoor kunt u terecht bij meer dan honderd banken en verzekeringsmaatschappijen in ons land. Wanneer u kiest voor onafhankelijk hypotheekadvies, dan weet u zeker dat u een voordelige hypotheek kiest die perfect bij uw situatie past. Wij van Lexxer kunnen u hierbij helpen.

Daarom een onafhankelijk hypotheekadviseur

In Nederland zijn er meer dan honderd banken en verzekeringsmaatschappijen waar u een hypotheek kunt afsluiten. Dit wordt ook wel een hypotheekverstrekker genoemd. Wanneer u kiest voor onafhankelijk hypotheekadvies in Loenen aan de Vecht, dan heeft dit een aantal voordelen voor u:

  • Een bank vertelt alleen over zijn eigen producten, maar geeft geen hypotheekadvies.
  • Lexxer kan verschillende hypotheekvormen van allerlei aanbieders met elkaar vergelijken.
  • Klantvriendelijk vinden wij belangrijk. Daarom besteden we meer tijd aan advies dan een bank.

hypotheekadviseur Loenen aan de Vecht

  • Na het hypotheek afsluiten kunt u nog steeds bij ons terecht voor advies of met vragen.
  • We blijven controleren of uw verzekering en hypotheek nog bij uw situatie in Loenen aan de Vecht passen.
  • Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving kunnen wij u optimaal advies geven.

Ook voor hypotheekrente vergelijken

Omdat wij precies weten wat de markt te bieden heeft, kunnen wij ook op ieder gewenst moment kijken of u in Loenen aan de Vecht nog steeds de juiste hypotheek heeft. Het kan zijn dat een andere bank een gunstigere aanbieding heeft, waardoor u minder rente of maandlasten heeft. Ook de voorwaarden kunnen gunstiger zijn. Het is ook mogelijk dat uw situatie verandert. U gaat trouwen, scheiden, raakt werkloos of krijgt een kind. Wanneer u opgroeiende kinderen heeft bijvoorbeeld, is het verstandig pas flink te gaan aflossen als ze niet meer thuis wonen in Loenen aan de Vecht. Een hypotheekadviseur van Lexxer kan u meer vertellen over de mogelijkheden.

Over ons

Lexxer is een financieel advieskantoor dat onafhankelijk hypotheekadvies kan geven, maar u ook meer kan vertellen over verzekeringen en pensioen. Zo regelt u al uw financiële zaken in Loenen aan de Vecht bij één kantoor. Wanneer u meer wilt weten over onze flexibele en succesvolle werkwijze, dan kunt u op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen van 9.00 tot 17.00 uur: 085 – 7325710. U mag ook een mail sturen naar info@lexxer.nl of vul het contactformulier op onze website in. We zijn u graag van dienst in Loenen aan de Vecht.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!