Hypotheekadviseur Leusden

Op zoek naar een hypotheek?

Wil je een hypotheek afsluiten, omdat je een huis in Leusden wilt gaan kopen? Kies dan voor een expert op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Lexxer is een onafhankelijk en financieel advieskantoor, dat zich heeft gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Wanneer je al een hypothecaire lening heeft, kunnen wij jouw hypotheekrente vergelijken. Zo krijgt je bij ons altijd de beste deal. We kijken niet alleen naar jouw situatie bij het afsluiten, maar houden ook rekening met toekomstscenario’s en blijven nauw bij jou en jouw hypotheek betrokken.

Ervaar onze klantgerichte aanpak

Lexxer is in Leusden en omgeving dé beste keuze voor informatie op het gebied van hypotheken. Daarnaast hebben wij ook verstand van pensioen. We kunnen zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bijstaan. Daarmee kun je al jouw financiële zaken bij één kantoor onderbrengen. Dat is onderdeel van onze klantgerichte werkwijze. Daarnaast vinden we een kennismakingsgesprek belangrijk. Daarin kijken we onder meer naar jouw wensen en behoeften. Ook maken we een inventarisatie van mogelijke risico’s nu en in de toekomst, bijvoorbeeld als je werkloos mocht raken en daardoor jouw hypotheek in Leusden niet meer kan betalen.

Voordelen van ons inschakelen

Wil je van onze diensten als hypotheekadviseur gebruikmaken? Dan profiteer je in Leusden van vele voordelen. Wij regelen niet alleen de beste hypotheekverstrekker voor je, maar:

  • Geven je een duidelijk beeld van verschillende hypotheekaanbieders
  • Zorgen altijd voor professioneel advies dat bij jou past
  • Adviseren je een hypotheek die afgestemd is op jouw situatie
  • Hebben ruim de tijd om jouw wensen en hypotheek advies door te bespreken
  • Kunnen ook na het hypotheek afsluiten nog de beste deal voor je regelen

hypotheekadviseur Leusden

Wij doen meer in Leusden

Op het gebied van hypotheekadvies kun je bij ons uitstekend terecht. We hebben jarenlange ervaring en zijn nog steeds op de hoogte van de laatste wijzigingen. Zo kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Daarnaast kunnen we informeren over verzekeringen en pensioenen. Wanneer we jouw financiële situatie eenmaal in kaart hebben gebracht voor de hypotheek, dan kunnen we direct jouw pensioen en verzekering met je bespreken. We kijken naar jouw wensen, maar ook naar jouw toekomstplannen. Wil je bijvoorbeeld in Leusden blijven wonen?

Neem contact op voor meer informatie

Je kunt ons inschakelen voor hypotheekadvies wanneer je gaat verhuizen naar Leusden en een nieuwe woning koopt. We kunnen ook bekijken of jouw huidige hypotheek nog voldoet aan de huidige situatie. We kunnen bijvoorbeeld de hypotheekrente vergelijken, waardoor je mogelijk een scherpe korting krijgt. Vraag ons gerust naar onze mogelijkheden en bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar 085 – 7325710. Of zend een e-mail naar info@lexxer.nl. Je mag ook het contactformulier op onze site invullen. Jij staat bij ons centraal in Leusden.