Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur Leusden

Op zoek naar een hypotheek?

Wilt u een hypotheek afsluiten, omdat u een huis in Leusden wilt gaan kopen? Kies dan voor een expert op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Lexxer is een onafhankelijk en financieel advieskantoor, dat zich heeft gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Wanneer u al een hypothecaire lening heeft, kunnen wij uw hypotheekrente vergelijken. Zo krijgt u bij ons altijd de beste deal. We kijken niet alleen naar uw situatie bij het afsluiten, maar houden ook rekening met toekomstscenario’s en blijven nauw bij u en uw hypotheek betrokken.

Ervaar onze klantgerichte aanpak

Lexxer is in Leusden en omgeving dé beste keuze voor informatie op het gebied van hypotheken. Daarnaast hebben wij ook verstand van pensioen. We kunnen zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bijstaan. Daarmee kunt u al uw financiële zaken bij één kantoor onderbrengen. Dat is onderdeel van onze klantgerichte werkwijze. Daarnaast vinden we een kennismakingsgesprek belangrijk. Daarin kijken we onder meer naar uw wensen en behoeften. Ook maken we een inventarisatie van mogelijke risico’s nu en in de toekomst, bijvoorbeeld als u werkloos mocht raken en daardoor uw hypotheek in Leusden niet meer kan betalen.

Voordelen van ons inschakelen

Wilt u van onze diensten als hypotheekadviseur gebruikmaken? Dan profiteert u in Leusden van vele voordelen. Wij regelen niet alleen de beste hypotheekverstrekker voor u, maar:

  • Geven u een duidelijk beeld van verschillende hypotheekaanbieders
  • Zorgen altijd voor professioneel advies dat bij u past
  • Adviseren u een hypotheek die afgestemd is op uw situatie
  • Hebben ruim de tijd om uw wensen en hypotheek advies door te bespreken
  • Kunnen ook na het hypotheek afsluiten nog de beste deal voor u regelen

hypotheekadviseur Leusden

Wij doen meer in Leusden

Op het gebied van hypotheekadvies kunt u bij ons uitstekend terecht. We hebben jarenlange ervaring en zijn nog steeds op de hoogte van de laatste wijzigingen. Zo kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Daarnaast kunnen we informeren over verzekeringen en pensioenen. Wanneer we uw financiële situatie eenmaal in kaart hebben gebracht voor uw hypotheek, dan kunnen we direct uw pensioen en verzekering met u bespreken. We kijken naar uw wensen, maar ook naar uw toekomstplannen. Wilt u bijvoorbeeld in Leusden blijven wonen?

Neem contact op voor meer informatie

U kunt ons inschakelen voor hypotheekadvies wanneer u gaat verhuizen naar Leusden en een nieuwe woning koopt. We kunnen ook bekijken of uw huidige hypotheek nog voldoet aan uw situatie. We kunnen bijvoorbeeld de hypotheekrente vergelijken, waardoor u mogelijk een scherpe korting krijgt. Vraag ons gerust naar onze mogelijkheden en bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar 085 – 7325710. Of zend een e-mail naar info@lexxer.nl. U mag ook het contactformulier op onze site invullen. U staat bij ons centraal in Leusden.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!