Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur Kortenhoef

Bespaar op uw hypotheek in Kortenhoef!

Denkt u erover om een huis te kopen in de bosrijke omgeving van Kortenhoef? Of woont u er al, maar wilt u weten of een lagere maandlast of hypotheekrente mogelijk is? Neemt u dan contact op met Lexxer. Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor, dat is gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Wij kunnen uw huidige hypotheekrente vergelijken met andere aanbiedingen op dit moment. Ook kunnen we u voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies, waardoor we altijd de beste deal in Kortenhoef voor u kunnen scoren. Zo bespaart u veel geld.

Wat is Onafhankelijk hypotheekadvies?

Wij zijn onafhankelijk hypotheekadviseur. Dit betekent dat we niet voor één specifieke hypotheekverstrekker werken. Een bank kent alleen zijn eigen producten. Wij weten wat in Kortenhoef de mogelijkheden zijn bij tientallen banken en hypotheekverstrekkers.

Dit betekent dat we verstand hebben van de verschillende:

  • Soorten hypotheken
  • Rentevormen
  • Beschermingsopties en verzekeringen
  • Voorwaarden
  • Bijzondere constructies, bijvoorbeeld eigen vermogen

Hypotheekadviseur Kortenhoef

Geen risico’s met Lexxer

Wanneer u in Kortenhoef een hypotheek gaat afsluiten, vinden wij het belangrijk dat u geen financiële risico’s neemt. Veel mensen kiezen graag voor het maximale bedrag, maar gaan voorbij aan de hypotheekrente, het maandbedrag of bepaalde voorwaarden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inschatten wat haalbaar is en wat niet. Bovendien kijken wij niet alleen naar uw huidige situatie, maar ook naar de toekomst. Een lager inkomen, werkloosheid en gezinsuitbereiding hebben invloed op uw hypotheek. Wij willen dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning in Kortenhoef.

Begin vandaag nog met besparen

U krijgt bij Lexxer een hypotheekadvies dat past bij uw situatie én ook nog eens heel voordelig is. Wij kiezen namelijk de beste deal voor u in Kortenhoef. Daarbij kunt u altijd rekenen op onze persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen en behoeften als klant centraal staan. Wilt u meer weten? Neem dan op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur contact met ons op: 085 – 7325710. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen of u kunt ons mailen op info@lexxer.nl. Wij staan graag voor u klaar in Kortenhoef als het gaat om hypotheekadvies of hypotheekrente vergelijken.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!