Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur Hilversum

Hypotheekadvies in Hilversum

Bent u op zoek naar iemand die onafhankelijk hypotheekadvies in Hilversum kan bieden? Dan bent u bij Lexxer aan het goede adres. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste hypotheek, maar u kunt ook advies bij ons inwinnen over verzekeringen en pensioenen. Wij luisteren naar uw wensen en zullen de juiste hypotheek, verzekering of pensioen voor u vinden. Meer weten over onze diensten? Vraag dan gerust om meer informatie bij onze medewerkers, bijvoorbeeld over onze gratis hypotheekcheck.

Ons bedrijf

Wanneer u onafhankelijk hypotheekadvies in Hilversum nodig heeft, dan kunnen wij van Lexxer u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn een hypotheekadviseur, maar u bent bij ons in Hilversum ook aan het juiste adres voor advies over pensioenen en verzekeringen. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in startershypotheken. Wij hebben al jarenlang ervaring op dit gebied en kunnen u dan op verschillende vlakken helpen. Wilt u graag betrouwbare informatie inwinnen? Dan kunnen wij u dus uitstekend van dienst zijn.

Een succesvolle werkwijze in Hilversum

Bij Lexxer staat onze klant in Hilversum centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk om uw wensen te weten. Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, dan zorgen wij dat wij de juiste hypotheekverstrekker voor u vinden. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt een inventarisatie gemaakt. Hierbij staan uw wensen voorop, maar worden ook de risico’s, voor nu en in de toekomst, meegenomen. Aan de hand van deze inventarisatie brengen wij een hypotheekadvies uit. Dit advies wordt samen met u uitgewerkt. Zo vinden wij een hypotheekverstrekker die bij uw situatie past en aan uw eisen voldoet.

Waarom kiezen voor Lexxer?

Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten, dan heeft u in Hilversum de keuze uit meer dan honderd verzekeringsmaatschappijen en banken. Dit maakt het lastig om de juiste hypotheekverstrekker te vinden. Lexxer kan u hierbij helpen. Onze dienst biedt een aantal voordelen:

  • Een hypotheekverstrekker geeft vaak alleen informatie over eigen producten en niet over wat anderen bieden.
  • Wij geven u een helder beeld van de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw hypotheekrente vergelijken.
  • Wij nemen de tijd om uw wensen door te nemen.

Hypotheekadviseur Hilversum

  • Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hypotheken.
  • Onze gratis en online hypotheekcheck kost u geen cent en is geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereiken op 085 – 7325710. Ook kunt u een mail sturen naar info@lexxer.nl of ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag bij onafhankelijk hypotheekadvies in Hilversum.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!