Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur Diemen

Betrouwbaar hypotheekadvies in Diemen

Een hypotheek afsluiten voor uw woning in Diemen doet u niet zomaar bij iemand. U wilt een betrouwbare partner als het gaat om hypotheekadvies. De aankoop van een woning is immers een kostbare investering voor de komende jaren. Laat u daarom goed voorlichten en begeleiden. Lexxer kan u dan uitstekend van dienst zijn. Wij geven u onafhankelijk hypotheekadvies, kunnen uw hypotheekrente vergelijken met de concurrentie en helpen met het aanvragen van een starterslening. Dus of u nu uw eerste huis koopt of zeker wilt weten dat u nog steeds de juiste hypotheek heeft, wij staan graag voor u klaar in Diemen.

Onze diensten in Diemen

Wij hebben veel ervaring met hypotheken en verzekeringen in Diemen en omgeving. Voor ons het belangrijk om uitgebreide kennis van zaken en up-to-date te blijven op het gebied van de laatste wet-en regelgeving. Daardoor kunnen we u van dienst zijn met het volgende:

  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Aanvragen van een starterslening
  • Hypotheekrente vergelijken, ook maandlasten en voorwaarden
  • Informatie over een verzekering bij uw hypotheek, zoals een overlijdensverzekering
  • Uitrekenen of en wanneer oversluiten van uw hypotheek gunstig is

hypotheekadviseur Diemen

Succesvolle werkwijze

Wij zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor, dat is gespecialiseerd in hypotheken, pensioen en verzekeringen. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor deskundig advies. Centraal staat onze succesvolle werkwijze. We inventariseren eerst uw wensen en behoeften en brengen huidige en toekomstige risico’s in de kaart. Aan de hand hiervan geven wij u een gedegen en onafhankelijk advies. We bespreken met u hoe we dit advies uitwerken. Uw last is dus echt onze zorg. Vraag wat we voor u in Diemen kunnen doen.

Wij staan klaar voor u

Wilt u weten welke hypotheekverstrekker een goede match is voor uw aankoop in Diemen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn een onafhankelijk hypotheekadviseur en vertellen u graag meer over de mogelijkheden en opties in de markt. Hierbij houden we rekening met uw wensen en behoeften. Belt u ons voor meer informatie of wanneer u vragen heeft. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar op 085 – 7325710 tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt uiteraard ook het contactformulier op deze site invullen of een mail sturen naar info@lexxer.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op uw vraag over hypotheekadvies in Diemen.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!