Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur Bilthoven

Vraag dé specialist van Bilthoven

Bent u op zoek naar vakkundig, betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies in Bilthoven of omgeving? Vraag dan Lexxer om u te helpen. Wij zijn dé specialist van Bilthoven en omgeving als het gaat om hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Niet alleen hebben wij kennis van zaken, maar zorgen wij ervoor dat we up-to-date zijn. Zo kunnen we u optimaal hypotheekadvies geven. We vinden het belangrijk dat we niet alleen kijken naar wat een hypotheekverstrekker biedt, maar we willen ook dat dit afgestemd is op uw situatie.

Wat kunnen we voor u doen?

U kunt bij Lexxer terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies in Bilthoven. We gaan verder dan online sites, waar ze hypotheken met elkaar vergelijken. We rekenen voor u uit of u met uw salaris het huis van uw dromen kunt kopen. Bovendien kijken we ook naar uw plannen en wensen voor de toekomst. Daarbij houden we ook rekening met minder leuke situaties. Wat zijn de gevolgen voor uw hypotheek als u uw baan verliest bijvoorbeeld? We willen een hypotheekverstrekker in Bilthoven voor u vinden, die niet alleen nu bij u past, maar ook in de toekomst.

Hypotheek afsluiten? Drie tips

In onze praktijk hebben we al honderden tevreden klanten geholpen met hun hypotheek. Onze kennis en ervaring gebruiken we om u het beste hypotheekadvies te geven. We geven u dan ook graag drie gouden tips wanneer u een hypotheek gaat afsluiten.

  • Breng pas een bod uit op een woning in Bilthoven als u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn.
  • Let goed op ‘tijdelijke kortingen’. Dit kan even voordelig zijn, maar daarna erg duur uitpakken.
  • Pas uw hypotheekrente aan als uw kinderen het huis uit zijn. Wanneer u thuiswonende kinderen hebt, kan dit erg duur zijn. Kies dan voor een rente die vaststaat.

Hypotheekadvies Bilthoven

Dit zijn slechts enkele tips om u te helpen om de beste hypotheekverstrekker van Bilthoven te vinden. U kunt altijd onze onafhankelijke hypotheekadviseur vragen om voor u aan de slag te gaan.

Heeft u nog vragen?

Wanneer u in Bilthoven behoefte heeft aan onafhankelijk hypotheekadvies of wilt dat wij uw hypotheekrente vergelijken, dan kunt u contact met ons opnemen. Stuur een mail naar info@lexxer.nl of vul een contactformulier in dat u op onze site kunt vinden. Het is het snelst om op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur te bellen naar 085 – 7325710. Wij helpen u graag verder en maken eventueel direct een afspraak met u. Laat ons de juiste hypotheekverstrekker voor u in Bilthoven vinden.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!