Hypotheekadviseur Amsterdam

Ervaren en betrouwbare hypotheekadviseur

Wanneer je in Amsterdam een huis gaat kopen, dan wil je advies waar jij iets aan hebt. Dat vind je bij een onafhankelijk hypotheekadviseur, zoals Lexxer. Wij zijn een financieel advieskantoor, dat is gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Je vindt bij ons niet alleen veel informatie, maar ook deskundig hypotheekadvies. We kijken naar jouw huidige financiële situatie en schatten in hoe dit op de lange termijn zal zijn. Zo krijg je niet alleen hypotheekadvies dat nu bij je past, maar ook in de toekomst. Wat kunnen wij in Amsterdam voor jou betekenen?

Daarom onafhankelijk hypotheekadvies

Je kunt in Amsterdam een hypothecaire lening afsluiten bij een hypotheekverstrekker, zoals een bank of verzekeringsmaatschappij. Daar zijn er ongeveer honderd van in Nederland. Toch heeft dat nadelen ten opzichte van onafhankelijk hypotheekadvies:

  • Een bank geeft informatie over zijn eigen producten. Daarbij krijg je over het algemeen geen advies.
  • Een onafhankelijk hypotheekadviseur geeft advies op basis van jouw situatie en kent de markt. Hij weet precies wat verschillende hypotheekverstrekkers bieden.
  • Na het hypotheek afsluiten stopt de service van een hypotheekadviseur niet. Wij controleren regelmatig of de hypotheek nog aan jouw situatie voldoet.
  • Wij kunnen ook voor jou jouw huidige hypotheekrente vergelijken met andere aanbieders. Je blijft zo steeds voordelig wonen in Amsterdam.
  • Onze aanpak is persoonlijk. Jouw wensen en behoeften staan bij ons centraal, geen verkoopcijfers zoals bij banken.

Onze diensten in Amsterdam

Je kunt in Amsterdam bij ons terecht voor verschillende diensten, waaronder:

  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Aanvragen starterslening
  • Mogelijkheden onderzoek om over te sluiten
  • Informatie van over- en afsluiten van verzekeringen
  • Onze speciale Lexxer-pakketten

hypotheekadviseur Amsterdam

Kies Lexxer voor betrouwbare kwaliteit

Wanneer je in Amsterdam op zoek bent naar betrouwbaar hypotheekadvies, dan zit je goed bij Lexxer. Als je al een hypotheek hebt, kunnen wij voor jou jouw maandbedrag, voorwaarden of hypotheekrente vergelijken. Zo kunnen we altijd de beste deal voor je vinden. Wil jij ons inschakelen? Bel dan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur met 085 – 7325710. Je kunt ons ook mailen op info@lexxer.nl. Wil je liever het contactformulier op onze website gebruiken, dan kan dat ook uiteraard. We zullen zo spoedig mogelijk reageren als je meer wilt weten over onafhankelijk hypotheekadvies in Amsterdam.