Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur Amsterdam

Ervaren en betrouwbare hypotheekadviseur

Wanneer u in Amsterdam een huis gaat kopen, dan wilt u advies waar u iets aan heeft. Dat vindt u bij een onafhankelijk hypotheekadviseur, zoals Lexxer. Wij zijn een financieel advieskantoor, dat is gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. U vindt bij ons niet alleen veel informatie, maar ook deskundig hypotheekadvies. We kijken naar uw huidige financiële situatie en schatten in hoe dit op de lange termijn zal zijn. Zo krijgt u niet alleen hypotheekadvies dat nu bij u past, maar ook in de toekomst. Wat kunnen wij in Amsterdam voor u betekenen?

Daarom onafhankelijk hypotheekadvies

U kunt in Amsterdam een hypothecaire lening afsluiten bij een hypotheekverstrekker, zoals een bank of verzekeringsmaatschappij. Daar zijn er ongeveer honderd van in Nederland. Toch heeft dat nadelen ten opzichte van onafhankelijk hypotheekadvies:

  • Een bank geeft informatie over zijn eigen producten. Daarbij krijgt u over het algemeen geen advies.
  • Een onafhankelijk hypotheekadviseur geeft advies op basis van uw situatie en kent de markt. Hij weet precies wat verschillende hypotheekverstrekkers bieden.
  • Na het hypotheek afsluiten stopt de service van een hypotheekadviseur niet. Wij controleren regelmatig of de hypotheek nog aan uw situatie voldoet.
  • Wij kunnen ook voor u uw huidige hypotheekrente vergelijken met andere aanbieders. U blijft zo steeds voordelig wonen in Amsterdam.
  • Onze aanpak is persoonlijk. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal, geen verkoopcijfers zoals bij banken.

Onze diensten in Amsterdam

U kunt in Amsterdam bij ons terecht voor verschillende diensten, waaronder:

  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Aanvragen starterslening
  • Mogelijkheden onderzoek om over te sluiten
  • Informatie van over- en afsluiten van verzekeringen
  • Onze speciale Lexxer-pakketten

hypotheekadviseur Amsterdam

Kies Lexxer voor betrouwbare kwaliteit

Wanneer u in Amsterdam op zoek bent naar betrouwbaar hypotheekadvies, dan zit u goed bij Lexxer. Als u al een hypotheek heeft, kunnen wij voor u uw maandbedrag, voorwaarden of hypotheekrente vergelijken. Zo kunnen we altijd de beste deal voor u vinden. Wilt u ons inschakelen? Belt u dan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur met 085 – 7325710. U kunt ons ook mailen op info@lexxer.nl. Wilt u liever het contactformulier op onze website gebruiken, dan kan dat ook uiteraard. We zullen zo spoedig mogelijk reageren als u meer wilt weten over onafhankelijk hypotheekadvies in Amsterdam.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!