Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekadviseur Almere

Hypotheek afsluiten in Almere

Zoekt u in Almere naar een betrouwbare partner voor onafhankelijk hypotheekadvies? Dan zit u goed bij financieel advieskantoor Lexxer. We kunnen u helpen om de juiste hypotheekverstrekker te vinden, maar kunnen u ook adviseren over verzekeringen en pensioen. Zo regelt u al uw financiële zaken onder één dak. Uw wensen staan centraal bij ons en wij zullen onze uiterste best doen om de beste hypotheek, verzekering of pensioen voor u te vinden. Wilt u meer weten over wat wij doen? Bel dan gerust op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar 085 – 7325710.

Uw financiële zaken onder één dak

Voor onafhankelijk hypotheekadvies in Almere bent u bij Lexxer aan het juiste adres. We zijn een deskundig kantoor op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioen. Daarnaast werken wij zowel voor particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. We hebben jarenlang ervaring op dit vlak en kunnen u in Almere op veel manieren van dienst zijn. Zo kunnen wij uitzoeken wie de beste hypotheekverstrekker voor uw situatie is en kunnen we uw hypotheekrente vergelijken.

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Als klant staat u centraal bij Lexxer. We vinden het belangrijk om precies te weten wat uw wensen zijn voor uw hypotheek in Almere. Pas dan kunnen we voor u op zoek naar de juiste hypotheekverstrekker. We maken tijdens een persoonlijk gesprek een inventarisatie van uw financiële situatie, nu en in de toekomst. Zo bekijken we wat de gevolgen voor uw hypotheek zijn als u gaat trouwen of scheiden of als u werkloos wordt. Aan de hand hiervan geven we vervolgens een hypotheekadvies. Samen gaan we hiermee aan de slag en werken we dit advies uit. Zo vinden wij een hypotheekverstrekker die bij uw situatie past en aan uw eisen voldoet.

Waarom in Almere kiezen voor Lexxer?

U kunt een hypotheek afsluiten bij meer dan honderd verzekeringsmaatschappen en banken. Een online vergelijkingssite kan u op weg helpen, maar het vinden van de juiste hypotheekverstrekker blijft lastig. Wij kunnen als hypotheekadviseur voor u hypotheekrentes, voorwaarden en hypotheekvormen met elkaar afwegen. Dat heeft voordelen voor u:

  • Een bank of verzekeringsmaatschappij kan alleen iets zeggen over de eigen producten en niet over die van een andere aanbieder
  • U krijgt bij ons een helder beeld van de markt. We vertellen u wat er bij meerdere aanbieders mogelijk is.
  • We hebben alle tijd voor u en uw wensen.

hypotheekadviseur almere

  • We zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van hypotheken.
  • Ook na het hypotheek afsluiten blijven we nauw betrokken voor deskundig advies.

Meer weten? Neem contact op

Wanneer u graag van onze diensten gebruik wilt maken in Almere, kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00. Ons telefoonnummer is 085 – 7325710. U kunt dan direct een afspraak maken of eerst vrijblijvend informatie opvragen. Ook kunt u een mail sturen naar info@lexxer.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen u graag bij als u een huis gaat kopen. Bij ons kunt u terecht voor het beste onafhankelijk hypotheekadvies van Almere.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!