Hypotheekadviseur Almere

Hypotheek afsluiten in Almere

Zoek je in Almere naar een betrouwbare partner voor onafhankelijk hypotheekadvies? Dan zit je goed bij financieel advieskantoor Lexxer. We kunnen je helpen om de juiste hypotheekverstrekker te vinden, maar kunnen je ook adviseren over verzekeringen en pensioen. Zo regel je al jouw financiële zaken onder één dak. Jouw wensen staan centraal bij ons en wij zullen onze uiterste best doen om de beste hypotheek, verzekering of pensioen voor je te vinden. Wil je meer weten over wat wij doen? Bel dan gerust op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar 085 – 7325710.

Jouw financiële zaken onder één dak

Voor onafhankelijk hypotheekadvies in Almere ben je bij Lexxer aan het juiste adres. We zijn een deskundig kantoor op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioen. Daarnaast werken wij zowel voor particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. We hebben jarenlang ervaring op dit vlak en kunnen je in Almere op veel manieren van dienst zijn. Zo kunnen wij uitzoeken wie de beste hypotheekverstrekker voor jouw situatie is en kunnen we jouw hypotheekrente vergelijken.

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Als klant staat je centraal bij Lexxer. We vinden het belangrijk om precies te weten wat jouw wensen zijn voor jouw hypotheek in Almere. Pas dan kunnen we voor je op zoek naar de juiste hypotheekverstrekker. We maken tijdens een persoonlijk gesprek een inventarisatie van jouw financiële situatie, nu en in de toekomst. Zo bekijken we wat de gevolgen voor jouw hypotheek zijn als je gaat trouwen of scheiden of als je werkloos wordt. Aan de hand hiervan geven we vervolgens een hypotheekadvies. Samen gaan we hiermee aan de slag en werken we dit advies uit. Zo vinden wij een hypotheekverstrekker die bij jouw situatie past en aan jouw eisen voldoet.

Waarom in Almere kiezen voor Lexxer?

Je kunt een hypotheek afsluiten bij meer dan honderd verzekeringsmaatschappen en banken. Een online vergelijkingssite kan je op weg helpen, maar het vinden van de juiste hypotheekverstrekker blijft lastig. Wij kunnen als hypotheekadviseur voor je hypotheekrentes, voorwaarden en hypotheekvormen met elkaar afwegen. Dat heeft voordelen voor jou:

  • Een bank of verzekeringsmaatschappij kan alleen iets zeggen over de eigen producten en niet over die van een andere aanbieder
  • Je krijgt bij ons een helder beeld van de markt. We vertellen je wat er bij meerdere aanbieders mogelijk is.
  • We hebben alle tijd voor jou en jouw wensen.

hypotheekadviseur almere

  • We zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van hypotheken.
  • Ook na het hypotheek afsluiten blijven we nauw betrokken voor deskundig advies.

Meer weten? Neem contact op

Wanneer je graag van onze diensten gebruik wilt maken in Almere, kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00. Ons telefoonnummer is 085 – 7325710. Je kunt dan direct een afspraak maken of eerst vrijblijvend informatie opvragen. Ook kun je een mail sturen naar info@lexxer.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen je graag bij als je een huis gaat kopen. Bij ons kun je terecht voor het beste onafhankelijk hypotheekadvies van Almere.