Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Maximale hypotheek

Ontdek snel uw maximale hypotheek

Wilt weten wat de maximale hypotheek is, die u kunt krijgen? Dan kunt u zelf de websites van verschillende banken erbij pakken en aan het rekenen slaan. Of u schakelt Lexxer in. Wij zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor. In een mum van tijd weet u welke hypotheek voor u mogelijk is bij tientallen banken en verzekeringsmaatschappijen. Bovendien kunnen we u ook meer vertellen over de bijbehorende hypotheekvormen en verzekeringen, bijzondere constructies, beschermingsvormen en verschillende rentesystemen. Neem snel contact op.

Daarom Lexxer

Wij geven u niet alleen informatie over uw maximale hypotheek, maar vertellen u ook meteen welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. Iedere hypotheekverstrekker heeft zijn eigen producten en eigen regels. Denk aan:

Hypotheekvormen
Bijbehorende verzekeringen
Beschermingsvormen
Bijzondere constructies
Rentesystemen

maximale hypotheek

Bij ons krijgt u een duidelijk beeld van wat de markt u te bieden heeft. Bovendien zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, waardoor u zeker weet dat u bij ons het beste advies krijgt voor uw hypotheek.

Voorkom financiële risico’s

Hoewel het fijn is om het maximale bedrag te kunnen afsluiten, kan dit ook een zware belasting betekenen voor uw financiële huishouding. Daarom gaan wij als onafhankelijk adviseur goed met u kijken naar de mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld opgroeiende kinderen of zware vaste lasten? Dan is het goed om hier rekening mee te houden. Ook bekijken we de gevolgen als u uw baan verliest en dus een lager inkomen heeft. Of wat dacht u van de gevolgen bij een scheiding of gezinsuitbreiding? We vinden het belangrijk dat u het maximale uit uw hypotheek haalt, maar willen ook dat u geen enkel risico loopt. Wij kijken daarom ook naar de maximale rente of het maximale maandbedrag.

Maak een afspraak

Wanneer u een huis gaat kopen, wilt u graag weten met welke voorwaarden u rekening moet houden. Belangrijk is hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Wij kunnen snel voor u berekenen wat er mogelijk is tegen welke voorwaarden. U kunt een afspraak met ons maken door telefonisch contact met ons op te nemen op 085 – 7325710. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. In het weekend en ‘s avonds kunt u ons het beste mailen op info@lexxer.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw vraag over uw maximale hypotheek.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!