Maximale hypotheek

Ontdek snel jouw maximale hypotheek

Wilt weten wat de maximale hypotheek is, die je kunt krijgen? Dan kun je zelf de websites van verschillende banken erbij pakken en aan het rekenen slaan. Of je schakelt Lexxer in. Wij zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor. In een mum van tijd weet je welke hypotheek voor jou mogelijk is bij tientallen banken en verzekeringsmaatschappijen. Bovendien kunnen we je ook meer vertellen over de bijbehorende hypotheekvormen en verzekeringen, bijzondere constructies, beschermingsvormen en verschillende rentesystemen. Neem snel contact op.

Daarom Lexxer

Wij geven je niet alleen informatie over jouw maximale hypotheek, maar vertellen je ook meteen welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. Iedere hypotheekverstrekker heeft zijn eigen producten en eigen regels. Denk aan:

  • Hypotheekvormen
  • Bijbehorende verzekeringen
  • Beschermingsvormen
  • Bijzondere constructies
  • Rentesystemen

maximale hypotheek

Bij ons krijgt je een duidelijk beeld van wat de markt je te bieden heeft. Bovendien zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, waardoor jij zeker weet dat je bij ons het beste advies krijgt voor uw hypotheek.

Voorkom financiële risico’s

Hoewel het fijn is om het maximale bedrag te kunnen afsluiten, kan dit ook een zware belasting betekenen voor jouw financiële huishouding. Daarom gaan wij als onafhankelijk adviseur goed met jou kijken naar de mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld opgroeiende kinderen of zware vaste lasten? Dan is het goed om hier rekening mee te houden. Ook bekijken we de gevolgen als je je aan verliest en dus onverwacht een lager inkomen heeft. Of wat dacht je van de gevolgen bij een scheiding of gezinsuitbreiding? We vinden het belangrijk dat je het maximale uit uw hypotheek haalt, maar willen ook dat je vrijwel geen risico loopt. Wij kijken daarom ook naar de maximale rente of het maximale maandbedrag.

Maak een afspraak

Wanneer je een huis gaat kopen, wil je graag weten met welke voorwaarden je rekening moet houden. Belangrijk is hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Wij kunnen snel voor jou berekenen wat er mogelijk is tegen welke voorwaarden. Je kunt een afspraak met ons maken door telefonisch contact met ons op te nemen op 085 – 7325710. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. In het weekend en ‘s avonds kun je ons het beste mailen op info@lexxer.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We reageren dan zo spoedig mogelijk op jouw vraag over jouw maximale hypotheek.