Lexxer Solide Wonen Hypotheek

De Lexxer Solide Wonen Hypotheek bestaat uit een aflossingsvrije lening gecombineerd met een levensverzekering (ook wel kapitaalverzekering genoemd). Naast je hypotheekrente betaal je maandelijks een premie voor de levensverzekering.

Aan het einde van de looptijd, wordt met de opbrengst van de levensverzekering de lening in één keer, geheel of gedeeltelijk afgelost. Omdat je pas aan het einde van de looptijd in één keer aflost, heb je maximaal voordeel van hypotheekrenteaftrek. Je kunt met deze vorm een aardig rendement op je vermogen behalen. Daar tegenover staat dat je geen gegarandeerd eindkapitaal hebt.(Deze hypotheekvorm is alleen geschikt voor doorstromers en oversluiters i.v.m. het woonakkoord)

Raak je arbeidsongeschikt of werkeloos kan je deze hypotheek blijven betalen, omdat wij ook deze zekerheid hebben ingebouwd voor je. Wie wil die zekerheid niet!

Spreekt deze hypotheekvorm jou aan? Maak dan een afspraak met een Lexxer adviseur om te kijken of jouw klantprofiel hierop aansluit. De slimme oplossingen van Lexxer bekijken we dan ook meteen met je.

Let op: het voorbeeld is berekend op basis van 10 jr. rentevast met NHG, 4,75% incl. alle premies. Neem voor een berekening op maat met de huidige rentetarieven contact met ons op.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Koopwoning

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie