Lexxer Relaxed Wonen Hypotheek

De Lexxer Relaxed Wonen Hypotheek bestaat uit een aflossingsvrije lening gecombineerd met een geblokkeerde spaarrekening.(bankspaar) Naast je hypotheekrente betaal je maandelijks een inleg op je geblokkeerde spaarrekening.

Aan het einde van de looptijd, wordt met het spaarkapitaal op je spaarrekening de lening in één keer, geheel of gedeeltelijk afgelost. Omdat je pas aan het einde van de looptijd in één keer aflost, heb je maximaal voordeel van de hypotheekrenteaftrek. (Deze hypotheekvorm is alleen geschikt voor doorstromers en oversluiters i.v.m. het woonakkoord)

Raak je arbeidsongeschikt of werkeloos kan je deze hypotheek blijven betalen, omdat wij ook deze zekerheid hebben ingebouwd voor je. Wie wil die zekerheid niet!

Spreekt deze hypotheekvorm jou aan? Maak dan een afspraak met een Lexxer adviseur om te kijken of jouw klantprofiel hierop aansluit. De slimme oplossingen van Lexxer bekijken we dan ook meteen met je.

Let op: het voorbeeld is berekend op basis van 10 jr. rentevast met NHG, 4,75% incl. premie en inleg. Neem voor een berekening op maat met de huidige rentetarieven contact met ons op.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Koopwoning

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie