Lexxer No-Nonsense Hypotheek

Bij de de Lexxer No-Nonsense Hypotheek betaal je iedere maand een vast bedrag, bestaande uit aflossing en rente. Dit bedrag wordt de annuïteit genoemd. Met de No-Nonsense Hypotheek blijven de bruto maandlasten tijdens de looptijd gelijk. Je belastingvoordeel verdwijnt wel stukje bij beetje waardoor je netto maandlasten iets stijgen.

Je bent niet bezig met ingewikkelde spaar- of beleggingsconstructies. De aflossing die je doet is direct een vermindering van je hypotheekschuld. Een fijn idee!

Raak je arbeidsongeschikt of werkeloos kan je de No-Nonsense hypotheek blijven betalen, omdat wij ook deze zekerheid hebben ingebouwd voor je. Wie wil die zekerheid niet!

Spreekt deze hypotheekvorm jou aan? Maak dan een afspraak met een Lexxer adviseur om te kijken of jouw klantprofiel hierop aansluit. De slimme oplossingen van Lexxer bekijken we dan ook meteen met je.

Let op: het voorbeeld is berekend op basis van 10 jr. rentevast met NHG, 4,75% incl. premie en aflossing. Neem voor een berekening op maat met de huidige rentetarieven contact met ons op.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie

Koopwoning

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie