Hypotheekverstrekker

Ruime keuze in hypotheken

Wanneer je een hypotheek wilt afsluiten, zult je moeten kiezen voor een hypotheekverstrekker. In Nederland zijn er ongeveer honderd banken en verzekeringsmaatschappijen, die een hypothecaire lening mogen verstrekken. Dit betekent dat je heel veel keuze hebt. Dat is heel prettig, want dan is er altijd een optie die bij jouw situatie past. Het nadeel is dat je veel uit te zoeken hebt. Laat je daarom bijstaan door Lexxer. Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor met een specialisatie in hypotheken en verzekeringen.

Wat is een hypotheekverstrekker?

Je krijgt een hypotheek van een geldverstrekker, zoals een bank of verzekeringsmaatschappij. Die leent jou het geld, waarmee jij een huis kunt kopen. Je betaalt maandelijks een bedrag aan de hypotheekverstrekker, waarmee je rente betaalt en eventueel ook al een deel terugbetaalt. Er zijn hier verschillende opties voor, die per hypotheekverstrekker kunnen verschillen. Lexxer kan jou hier meer over vertellen.

Uitgebreide kennis

Je zult begrijpen dat iedere hypotheekverstrekker graag zijn eigen producten verkoopt. Wanneer je naar een bank gaat, zul je dus vooral informatie krijgen over eigen hypotheken en verzekeringen. Als onafhankelijk adviesbureau is het onze taak om die verschillen boven tafel te krijgen.
Samen met jou zoeken we naar de hypotheek die perfect bij jouw situatie past. Hierbij kijken we per hypotheekverstrekker naar een aantal zaken:

  • Hypotheekvormen
  • Bijbehorende verzekeringen
  • Rentesystemen
  • Bijzondere constructies
  • Beschermingsvormen

Hypotheekverstrekker

Kies voor onafhankelijk advies

Het heeft veel voordelen om voor een onafhankelijk advieskantoor te kiezen. Namelijk:

  • Je krijgt een duidelijk beeld van wat de markt te bieden heeft. Jouw hypotheek past dus bij jouw situatie.
  • Wetgeving rond hypotheken verandert voortdurend en wij zijn altijd op de hoogte.
  • Wij geven niet alleen informatie, maar adviseren ook.
  • Na het afsluiten blijven we met je in contact en controleren we of jouw hypotheek nog steeds bij je past.
  • Wij zetten geen verkoopcijfers centraal, maar juist jou als klant.

 

Vrijblijvend meer informatie?

Wil je ons inschakelen voor onafhankelijk advies? Wil je dat wij jou helpen om de juiste hypotheekverstrekker te kiezen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Je kunt vrijblijvend meer informatie opvragen of direct een afspraak maken. Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 naar 085 – 7325710. Je kunt ons ook mailen op ieder moment van de dag: info@lexxer.nl. Of vul eenvoudig en snel het contactformulier op onze website in. We gaan graag voorje aan de slag en zoeken samen met jou de hypotheekverstrekker die het beste bij je past.