Hypotheek oversluiten

Betrouwbaar advies

Jow hypotheek oversluiten kan veel financieel voordeel opleveren. Het is echter een heel gedoe om uit te zoeken wat er precies mogelijk is, wat dit kost en in hoeverre het voordelig is of niet. Laat Lexxer jou hierbij helpen. Wij zijn een onafhankelijk en financieel advieskantoor, dat zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen we samen met je bekijken welke mogelijkheden jij hebt om voordelig jouw hypothecaire lening te laten oversluiten. Bel ons snel en begin vandaag nog met besparen.

Voordelen hypotheek oversluiten

Er kunnen verschillende redenen zijn om na te denken over oversluiten. Het is belangrijk dat jij je eigen situatie helder in kaart hebt, zodat je precies weet waar je rekening mee moet houden als je offertes opvraagt voor jouw nieuwe hypotheek. Lexxer kan jou dit uit handen nemen. Een aantal redenen die mensen hebben om te kiezen voor oversluiten:

  • Rentevaste periode loopt af
  • Lagere hypotheekrente
  • Lagere maandlasten
  • Andere soort hypotheek
  • Verbouwing
  • Betere voorwaarden

Hypotheek oversluiten

Onafhankelijk adviseur

Welke reden je ook hebt om te willen oversluiten, wij denken graag met je mee. Je zit altijd goed bij een onafhankelijk adviseur. Wij kunnen namelijk de hypotheekvormen, bijzondere constructies, rentesystemen en beschermingsvormen van een honderdtal banken en verzekeraars met elkaar vergelijken. Voor een ruim aanbod ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien weten wij alles over de laatste wet- en regelgeving, waardoor wij jou van optimaal advies kunnen voorzien. Dit stemmen we ook altijd met je af, waarbij we ons baseren op jouw wensen en behoeften. De klant staat centraal bij ons. Samen vinden we de perfecte hypotheek voor jou.

Meer informatie?

Wanneer je mogelijk jouw hypotheek wilt oversluiten, dan kunt je contact met ons opnemen. We gaan graag voor je aan de slag en denken met je mee over de hypotheek die aansluit op jouw situatie. Je kunt ons op ieder moment van de dag mailen op info@lexxer.nl of je kunt het contactformulier op onze website invullen. Wil je ons telefonisch bereiken? Dan kun je op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bellen met: 085 – 7325710. Hoe sneller je belt, des te eerder je jouw hypotheek kunt oversluiten.