Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Wonen in Anna's Hoeve

Wonen in Anna's HoeveAan de rand van Hilversum Oost, tegen prachtige natuurgebieden aan wordt de nieuwste wijk van de mediastad gerealiseerd: Anna´s Hoeve. Hier staat duurzaamheid centraal. Dat gaat verder dan alleen het beperken van het energieverbruik. We hebben het dan ook over het gebruik van duurzame materialen, het toekomstbestendig en flexibel bouwen.

Heb je daar je eigen ideeën over? Realiseer deze dan op Anna´s Hoeve. Hier is de mogelijkheid je eigen woning te (laten) ontwerpen en bouwen. Alleen of met een groep. Samen bouwen en wonen in een uniek stukje Hilversum!

De nieuwste woonwijk van Hilversum wordt ook de modernste van de mediastad. Dat is aan alles te merken. De eigentijds ogende woonwijk, zit vol met bijzonderheden. We streven naar een duurzame wijk, met duurzame woningen waar je ook de mogelijkheid hebt zelf je huis te (laten) ontwerpen en bouwen. Anna´s Hoeve wordt een fantastische wijk en zal dat de komende honderd jaar blijven!

Er komen ongeveer 600 woningen, zowel eengezinswoningen als appartementengebouwen. De appartementsgebouwen zullen maximaal 25 meter hoog worden, dat komt neer op 8 bouwlagen. Minstens 1/3 van de woningen zal bestaan uit betaalbare koop- of huurwoningen. De wijk krijgt een parkachtige uitstraling met de voor Hilversum zo kenmerkende laanbomen. De wijk is omsloten door de prachtig ingerichte groenstrook van de Anthony Fokkerweg met veel speel- en sportmogelijkheden en natuurlijk de bijzondere natuurgebieden Anna`s Hoeve en het Laarder Wasmeer.

In Anna´s Hoeve woon je op fietsafstand van het centrum. En met de ligging vlakbij uitvalswegen ben je in twintig minuten in Amsterdam en in een kwartier in Utrecht.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!