Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Villa Industria Hilversum

Villa Industria HilversumVan Regev naar villa industria

Waar vroeger gashouders en industriële bebouwingen het wijkbeeld beheersten heeft zich nu een wijk vol eigentijdse allure ontwikkeld: REGEV is VILLA INDUSTRIA geworden. Een transformatie van energievolle bedrijvigheid naar de energieke woonkwaliteiten van een uitzonderlijke wijk in Hilversum-Noord.

Mecanoo Architecten is er niettemin in geslaagd het industriële effect van weleer uit te buiten en te vertalen in eigentijds woon- en ontspanningsgenot. Een woon-, werk- en leefomgeving die het waard is om beleefd te worden.

Villa Industria. Wonen en ontspannen

Villa Industria heeft de kwaliteit vastgeroeste woonopvattingen te overklassen. Alles is anders, dynamischer, spannender ook. Het stratenplan van de 370 woningen, die het beeld van Villa Industria bepalen, laat zien wat wij bedoelen. Het is een combinatie van gevarieerde woningtypen zoals appartementen, stadswoningen, loftwoningen en dekwoningen. Elk woningtype heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en maakt deel uit van een uitzonderlijke ruimtelijke omgeving. Onder andere verrijkt met de ontspannende en sportieve kwaliteiten van het gerenoveerde zwembad De Lieberg, de nieuwe Sporthal Oost en een fitnesscentrum over drie verdiepingen. Met veelzijdige winkelvoorzieningen op loop- en fietsafstand en een omgeving waar de natuur de boventoon voert. In de vorm van bossen, heidevelden en waterrijke gebieden.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!