Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Startersvoordeel

Starters hebben het al moeilijk genoeg op de woningmarkt. Om je  tegemoet te komen, krijg je van Lexxer direct € 500,- korting op ons basis tarief van € 2.750,-  Lekker snel verdiend! Je betaalt dan nog slechts € 2.250,- voor een compleet hypotheekadvies inclusief het inregelen van al je verzekeringen. En deze kosten zijn ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Netto betaal je dan nog circa € 1.500,-. Dit bedrag nemen we ook mee in je nieuw af te sluiten hypotheek.

Je komt in aanmerking voor de Lexxer starters-korting als jij voor het eerst een huis koopt.
Bereken nu je maximale hypotheek om te kijken hoeveel hypotheek je kan krijgen als starter. Kijk dan bij de lexxer hypotheekvormen welke er aansluit op je wensen, zodat je een afspraak met ons kan maken.

Hoezo betalen voor hypotheekadvies?

Misschien denk je ‘Korting op hypotheekadvies? Ik wist niet dat ik ervoor moest betalen. Dat was toch altijd gratis?’. Dat klopt, maar toch ook weer niet. Lexxer legt het je uit:

Veel hypotheekadviseurs verdienen hun geld door de commissie die zij krijgen van hypotheekverstrekkers. Daardoor hoef jij niet te betalen voor het advies. Maar of dat nou gratis is…. ? Het kan je namelijk best wel geld kosten als jij hierdoor niet de allerbeste hypotheek krijgt, maar de hypotheek waar jouw adviseur het meeste op verdient. Deze constructie wordt in 2013 officieël door de overheid verboden.

Lexxer vindt al lang dat het anders moet! Jij als klant komt op de eerste plaats. En niet de hoogte van de afsluitprovisie. Daarom laat Lexxer zich niet betalen door de hypotheekverstrekker. Nee, jij bent de enige die betaalt voor je hypotheekadvies. Dus kun je rekenen op echt onafhankelijk advies en de beste oplossing voor jou!

Geen verborgen kosten

Met ons hypotheekadvies ben je in één keer klaar. We verzorgen alles vanaf het intakegesprek tot aan de ondertekening bij de Notaris. Hoe simpel of ingewikkeld jij je hypotheek wilt hebben. Daar komen geen onverwachte kosten meer bij.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!