Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Run op hypotheken na rentestijging!

ROTTERDAM – Tropendagen deze novembermaand voor hypotheekadviseurs: na de lichte rentestijging van vorig week willen woningeigenaren massaal hun rente vastzetten.

Twee keer meer huiseigenaren dan normaal willen een nieuwe hypotheek, stelt Hypotheekshop, een van die adviesketens. Het gaat om mensen die een variabele rente betalen, maar ook om woningeigenaren die tegen het eind van hun rentevaste periode zitten en vrezen dat als ze nog langer wachten, de rente veel hoger zal staan.

Volgens deskundigen hebben de hypotheekrentes de bodem inmiddels verlaten, en is de weg naar boven definitief ingezet. De rente op de kapitaalmarkt, waar banken hun hypotheekgeld vandaan halen, is plots gestegen na de verkiezingszege van Donald Trump.

De rente op de kapitaalmarkt is inmiddels weer aan het dalen, aldus Hypotheekshop. De gemiddelde hypotheekrente volgt die beweging nog niet.

http://www.telegraaf.nl/dft/geld/huis-hypotheek/27080613/__Run_op_hypotheken_na_rentestijging__.html HTP1_Pet_stock32517a.jpg (134 downloads)

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!