Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Lexxer Collectief Pensioen

Als werkgever wilt u voor uw medewerkers een pensioen regelen. Waar moet dit aan voldoen en wat zijn uw mogelijkheden? Misschien heeft u al een pensioenregeling maar twijfelt u of deze aan de veranderende omstandigheden kan voldoen. De experts van Lexxer leggen u de mogelijkheden helder en duidelijk uit.

Nieuwe regelingen

Wat zijn uw wensen? Ziet u het pensioen voor uw medewerkers als een “beloning” of meer als “zorg”? Vanuit uw vertrekpunt en budget bespreken wij met u de mogelijkheden. Daarbij zorgen wij ervoor dat de regeling aan alle fiscale, juridische en arbeidsrechtelijke voldoet. Nu en in de toekomst.

Bestaande regelingen

De bestaande regeling loopt al maar voldoet deze wel aan de eisen van deze tijd? Betaalt u niet teveel voor hetgeen uw medewerkers opbouwen? Loopt u een bedrijfsmatig risico omdat u aansprakelijk gesteld kan worden? Door middel van een scan brengen wij voor u de risico’s in beeld en geven u mogelijkheden om dit op te lossen.

Beheer regelingen

Heeft uw bedrijf een collectieve pensioenregeling bij een verzekeringsmaatschappij? Dan moet u elke wijziging in de situatie van uw werknemers doorgeven aan de maatschappij. Lexxer verzorgt dit voor u en controleert ook cijfermatig of de mutaties goed worden verwerkt. Dat bespaart u tijd. Tevens beantwoorden wij pensioenvragen van de deelnemers en ondersteunen wij uw personeelsfunctionaris als deze vragen heeft over het pensioen.

Nazorg

Na het advies blijven  wij in contact met u om bij wijzigende omstandigheden u te informeren en met voorstellen te komen om uw situatie aan te passen. Heeft u zelf tussentijds vragen dan kunt u zelf ook altijd contact opnemen.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!