Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Onze tarieven

Je vraagt je misschien af – ‘Tarieven voor hypotheekadvies? Dat was toch altijd gratis?’ Nou, gratis was het niet, maar je hoefde er inderdaad vaak niet voor te betalen. Lexxer legt het je uit:

Veel hypotheekadviseurs verdienen hun geld door de commissie die zij krijgen van hypotheekverstrekkers. Daardoor hoef jij niet te betalen voor het advies. Maar of dat nou gratis is…. ? Het kan je namelijk best wel geld kosten als jij hierdoor niet de allerbeste hypotheek krijgt, maar de hypotheek waar jouw adviseur het meeste op verdient. Deze constructie wordt in 2013 officieel verboden door de overheid.

Lexxer vindt al lang dat het anders moet! Dat jij als klant op de eerste plaats komt. Niet de hoogte van de afsluitprovisie. Daarom laat Lexxer zich niet betalen door de hypotheekverstrekker: jij bent de enige die betaalt voor je hypotheekadvies. Dus kun je rekenen op echt onafhankelijk advies en de beste oplossing voor jou!

Ons tarief voor een compleet hypotheekadvies is € 2.750,- , ja je leest het goed. Dit schuiven we niet onder stoelen of banken. In ons tarief zit ook het inregelen en aanvragen van de volgende verzekeringen: Woonlastenverzekering, Overlijdensrisicoverzekering en een woonpakket van Lexxer.

De starter heeft nog eens een extra voordeel van € 500,- op ons tarief omdat die het al zwaar genoeg heeft met de aankoop van zijn eerste woning.

Wist je dat je ook geld kunt verdienen bij Lexxer? Bekijk snel wat onze beloning is aan jou.

Je zult misschien al een paar andere hypotheekadviseurs vinden die op deze manier werken. Vergelijk gerust de prijzen voor het hypotheekadvies. Je zult zien dat Lexxer de goedkoopste is. Maar vindt je toch ergens een scherpere prijs, dan krijg je van Lexxer dezelfde aanbieding en een cadeaubon van bol.com t.w.v. € 50,-.

Let op – nog steeds proberen adviseurs de klant slimmer af te zijn! Zij bieden een scherp tarief, maar zeggen daar niet bij dat dat alleen voor de meest eenvoudige hypotheek is. Wil je iets meer, iets anders, dan betaal je direct (flink) bij. Bij Lexxer doen we dat niet zo. Met ons hypotheekadvies ben je in een keer klaar. We verzorgen alles vanaf het intakegesprek tot aan de ondertekening bij de notaris. Hoe simpel of ingewikkeld je je hypotheek ook wilt hebben en inclusief het regelen van je bijbehorende verzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid, ww en overlijdensrisico. Daar komen geen onverwachte kosten meer om de hoek.

Bekijk ons volledig Dienstverleningsdocument en download onze adviesvoorwaarden.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!