Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Onze belofte

Lexxer belooft het anders te gaan doen. Anders dan andere hypotheekadviseurs, anders dan vroeger. Daarom doen wij je concrete beloftes. Hier mag je ons op afrekenen.

We gaan jou niet lastig vallen met honderd verschillende opties, keuzes en hypotheekvormen. Als je van de keuzestress over je hypotheek al niet kunt slapen, dan gaat er iets niet goed.

Geen woekerproducten, geen kosten die op de ‘zijkant van het papier’ staan vermeld. Eerlijke producten tegen eerlijke en scherpe tarieven. Handel waar we ons voor durven te verantwoorden. Je vrienden en familie zijn tenslotte ook klant.

Lexxer neemt van geen enkele hypotheekverstrekker geld aan voor het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Jij bent de enige die betaalt voor jouw advies. Zo ben je verzekerd van onafhankelijk advies en de oplossing die het beste bij jou past.

Wanneer jij een huis op het oog hebt, wil je snel weten wat er mogelijk is. Dus bel, en maak een afspraak binnen 48 uur.

Dure panden, dikke auto’s en hoge salarissen zijn niet aan Lexxer besteed. Door onze eigen kosten laag te houden, kunnen we jou een scherp tarief voor onze diensten bieden. Aan starters bieden we zelfs een extra korting, want starters hebben het al zwaar genoeg op de woningmarkt.

bent bij ons geen polisnummer of een vakje in ons Back-office systeem. Je bent geen winstcijfer. Je krijgt bij ons gewoon altijd de beste service. Ongeacht de hoogte van je hypotheek.

Heb je ondanks onze hoge service toch een klacht? Dan balen wij hier van. Daar gaan wij direct mee aan de slag. En uiterlijk binnen 1 werkdag krijg je antwoord.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!