Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Weideheuvel

NieuwbouwProject: WeideheuvelNieuwbouwproject Weideheuvel in Utrecht is een groot succes, op dit moment is 100% van het gehele project al verkocht!

Karakteristiek en Vriendelijk
Weideheuvel is een origineel, karakteristiek plan met een stedelijke en vriendelijke uitstraling. Iedere woning is individueel herkenbaar door het toepassen van gevarieerde gevels, verschillende kleuren in het metselwerk en het gebruik van traditionele elementen en materialen. Door de hoge ligging van Weideheuvel hebben de woningen aan de Valeriaanweg een vrij uitzicht over het Willem-Alexander park. De bewoners van de woningen en studio’s aan de Steranijsweg kunnen genieten van een ruim zicht over de wijk en woont u in één van de appartementen dan heeft u een prachtig uitzicht op zowel de wijk als het Willem Alexander park.Het hoogteverschil wordt op een aantrekkelijke manier gebruikt om een grote variatie aan woningen te ontwerpen. U heeft de keuze uit diverse type eengezinswoningen. Naast de eengezinswoningen maken ook appartementen en studio’s deel uit van het plan.
Een voorbeeld van het gevarieerde woningaanbod zijn de 3-laagse woningen aan de Steranijsweg. Op de begane grond beschikt u, naast de entree en het toilet, over een grote vrije indeelbare ruimte. De woonkamer en de keuken liggen, vanaf de Steranijsweg gezien, op de 1e verdieping waar u aan de achterzijde zo de tuin in loopt. Een voorbeeld van “creatief wonen” zijn de 3 studio’s aan de Steranijsweg met een woonoppervlak van 50m2. De studio’s bestaan uit één grote ruimte met een vrije hoogte van maar liefst 4.90 meter. Aan de Cacaoweg liggen, aan een klein plantsoen, 6 ruime eengezinswoningen. De Valeriaanweg kenmerkt zich door riante 3-laagse woningen. Aan de Valeriaanweg ligt ook de entree van het appartementengebouw voorzien van een lift en trappenhuis.

Rustig en Sociaal
De 40 eengezinswoningen worden gebouwd rondom een centraal ontsloten binnenhof waar u de mogelijkheid heeft de auto te parkeren op uw eigen parkeerplaats. Iedere woning beschikt over een eigen toegewezen parkeerplaats. Aan dit binnenhof grenzen tevens de tuinen van alle woningen en via het trottoir, dat rond het binnenhof ligt, kunt u gemakkelijk van de parkeerplaats “achterom” naar uw eigen tuin en woning.
Wat Weideheuvel zo bijzonder maakt is dat er voor verschillende budgetten een passende royale woonruimte te vinden is. Een woning, een appartement of een studio, allen van een goede kwaliteit voor een zéér scherpe prijs op een prachtige locatie. Dat is “Wonen op niveau”!

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!