Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Vrije Kavels Plantage de Sniep

NieuwbouwProject: Vrije Kavels Plantage de SniepGeef uw woondroom vorm op een vrije kavel van Plantage de Sniep. Op de website kunt u een beeld vormen van het gebied, de kavelgrootte en de bebouwingsmogelijkheden.

De kavels bevinden zich aan de noordkant van het plangebied van de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep. Plantage de Sniep is de perfectie locatie: ten oosten van Amsterdam, alle voorzieningen onder handbereik, een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer en met veel aandacht voor groen en water.

Op Eigen grond uw Eigen woondroom vormgeven.

Omschrijving van de omgeving

De kavels bevinden zich aan de noordkant van het plangebied van de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep in Diemen. Buiten gewoon. Dat is het thema van Plantage De Sniep. Een plek waar heerlijk buitenleven gewoon is. Een bijzondere woonplek in het stadse dorp Diemen, een plek vergroeid met Amsterdam: tramlijn 9 stopt aan de rand van het plan. Je bent in een paar minuten in het prachtige Diemerbos en in een kwartier op een mooi terras middenin Amsterdam. Wonen tussen groen en stad, met alle
Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!