Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Vorstelijk wonen Anna’s Hoeve

NieuwbouwProject: Vorstelijk wonen Anna's HoeveZaterdag 13 september 2014 is de start van de verkoop van onze duurzame jaren 30 stijl woningen op Anna’s Hoeve te Hilversum. U bent van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur op ons kantoor aan de Seinstraat 108 te Hilversum (winkelcentrum Seinhorst).
In Anna’s Hoeve woont u in een karakteristieke jaren 30 woning die voldoet aan de bouwstijl van toen, met de moderne eisen en het comfort van nu. Een sfeervolle woning met unieke details en tal van mogelijkheden om uw woning aan te passen aan uw wensen. Moderne technologieën maken uw woning bovendien energiezuinig. Zo kunt u zelf elektriciteit opwekken met het energiedak. De woningen zijn duurzaam gebouwd met respect voor de leefomgeving en de natuur in de wijk. In Anna’s Hoeve woont u dan ook vorstelijk in het groen.

De te verkopen woningen bestaan uit een twee onder een kap woningen en een 6 tal rijwoningen.

De start vindt plaats bij Van Vulpen Roozenburg makelaars op hun kantoor in de Seinstraat 108 te Hilversum. U bent van harte welkom om het verkoopmateriaal te komen bekijken. We kunnen monsterborden van de materialen en afwerkingen tonen. Ook zijn er brochures en flyers van de woningen beschikbaar. Ook kunnen wij u ook een digitale 3D maquette van de woningen tonen door middel van augment reality.

Vorstelijk wonen in het groen
Wandelschoenen aan en de voordeur achter u dicht. Vanuit uw eigen tuin stapt u zo de heide en het bos in van natuurgebied Anna’s Hoeve. Alle wandelpaden zijn kinderwagen-, rolstoel-, en rollatorvriendelijk. Ook de fietsroute ‘fietsrondje Hilversum’ ligt op een steenworp afstand. In de nieuwbouwwijk Anna’s Hoeve woont u vorstelijk in het groen. De inrichting van de openbare ruimte gebeurt met respect voor het milieu en de natuurlijke leefomgeving. Een maaiveld van kruimelig gras met inheemse bomen en hagen vormt de overgang van natuur en bebouwing.

Licht, ruimte en stijl van de jaren 30
De warme en aantrekkelijke stijl van de jaren dertig herkent u direct in deze ruime woningen. Karakteristiek zijn bijvoorbeeld de grote overstekken en geprofileerde boeidelen van Western Red Cedar. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van naar buiten draaiende ramen. Zo heeft u altijd de ruimte voor gordijnen, vitrages en decoratie op de vensterbank.
Het dak aan de voorzijde wordt afgewerkt met traditionele gesmoorde keramische pannen in de kleur antraciet. Aan de achterzijde zijn de woningen voorzien van een doorlopend energiedak en de achtergevels zijn opgebouwd met warme, roodbruine gevelstenen. Het luxe afwerkingsniveau geldt niet alleen voor de buitenzijde. Binnen worden de woning afgewerkt met plinten van maar liefst 12 cm hoog. De binnenkozijnen worden standaard uitgevoerd in hout en voorzien van stompe deuren met RVS deurbeslag. Tussen de hal en de woonkamer zorgt een karakteristieke glasdeur voor een transparante doorloop.

De belangrijkste voordelen op een rij

• Een woning geheel naar eigen hand zetten.
• Installaties ontworpen voor een optimaal comfort.
• Zelf energie opwekken ca. 6.200 Kwh.
• Optimale isolatie tegen kou, hitte en geluid, hierdoor minder energieverbruik.
• Bediening van uw thermostaat thuis via uw smartphone.
• Realistische stelposten voor het sanitair en tegelwerk.
• Uitgebreide luxe keuken met inbouwapparatuur.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!