Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Soho District Utrecht

NieuwbouwProject: Soho District UtrechtSoho District is een nieuw woon- en winkelgebied aan de Groeneweg in het Lombok van Utrecht West. Het project is vernoemd naar de gelijknamige wijk in Londen. Het plan bestaat uit vier fraaie woongebouwen met in totaal 139 appartementen. De plek is mooi, rustig, met uitzicht op groen en hier heb je echt alles direct bij de hand.

Twee gebouwen liggen aan een gezellig plein boven diverse leuke winkels. De andere twee kleinschalige appartementgebouwen liggen haaks op het plein, direct aan de Oude Rijn. Hiervandaan heb je echt een prachtig uitzicht op de brede groene oevers en het water.

Eigenlijk biedt Soho District Utrecht voor elk wat wils. De 139 appartementen verschillen van elkaar in oppervlakte, indeling en prijsniveau, waardoor je kunt kiezen voor het appartement dat pas bij jouw (gezins)siuatie, leefstijl en budget. Er zijn twee-, drie-, en vierkamerappartementen beschikbaar. De oppervlakten variëren van ongeveer 51 m² tot circa 134 m² met uitzicht op het plein of het water, al dan niet met een tuin, balkon, loggia of een heerlijk terras.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!