Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Plein 14

START VERKOOP 30 OKTOBER A.S. VAN 19:00 – 21:00 UUR (locatie Mussenstraat 19 te Hilversum)
NieuwbouwProject: Plein 14Waar vind je nog betaalbare nieuwbouwwoningen in Hilversum? In Hilversum-Oost, op loopafstand van Anna’s Hoeve. Een gebied in beweging.

Plein14 is een kleinschalige ontwikkeling van 14 woningen, gelegen aan de Raafstraat achter de voormalige gemeentewerf, gesitueerd aan een pleintje. De glazen pui aan de voorzijde van de woning zorgt voor een bijzonder lichte woning en zicht op ‘t pleintje, wat door de bewoners samen ingericht kan gaan worden.

In de woning zijn er volop keuzes te maken zonder dat u daar meer voor betaalt!

De woningen van Plein14 liggen zeer gunstig ten opzichte van diverse snelwegen maar ook op vijf minuten
fietsen van zowel Station Hilversum als Hilversum Sportpark. Voor de dagelijkse boodschappen biedt het gevarieerde
winkelaanbod in de Van Riebeeckgalerij alle mogelijkheden terwijl de Groest in het centrum ook dichtbij is. En laten we de nabijheid van het natuur- en recreatiepark Anna’s Hoeve vooral niet vergeten. Volop voorzieningen dus voor iedereen.

De woningen van Plein14 hebben een woonoppervlakte van circa 105 m². Er zijn allerlei mogelijkheden om dit huis passend te maken aan de persoonlijke wensen. Zo kan er gekozen worden voor een uitbouw of een aangepaste indeling van de eerste verdieping met een heerlijke slaapkamer over de volle breedte. De zolder kan naar wens ingedeeld worden en er kan gekozen worden voor een dakraam of dakkapel.

Kortom, wonen aan Plein14 betekent:
– Complete woning, inclusief keuken en Villeroy & Boch sanitair
– Lichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin
– 3 slaapkamers en vaste trap naar vrij indeelbare zolder
– Badkamer met douche, wastafel en zwevend tweede toilet
– Ruime keuze uit standaard tegelwerk
– Zonder meerprijs keuze uit 5 kleuren wand- en vloertegels;
– Keuken kan zelf samengesteld worden met keuze uit een aantal eigentijdse frontjes, grepen en bladen
– Tuin met aparte berging

In de sfeervolle showroom in Loosdrecht zijn de keuzemogelijkheden te bekijken. Kies de indeling en het afwerkingsniveau die het beste bij jou passen. Kies de basiswoning, ga voor het luxere pakket of kies een cascowoning en voorzie die zelf van een keuken, toilet en badkamer. Het kan allemaal bij Plein14!

Door het gebruik van nieuwe technieken kunnen de woningen van Plein14 na circa 130 werkbare dagen opgeleverd worden dus als alles meezit kan er binnen zes maanden na start bouw misschien al verhuisd worden!

De woningen hebben een A+ label. Dit komt door de hoogwaardige bouwkundige kwaliteit en afwerking van de woning. Er is extra aandacht besteed aan het zo veel mogelijk beperken van het energieverbruik voor verwarmen, ventileren en warmwaterbereiding met handhaving van comfort.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!