Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Plantage de Sniep: Fase 1B en 3C

NieuwbouwProject: Plantage de Sniep: Fase 1B en 3CAltijd al aan het water willen wonen? Dan is dit jouw kans.

De voorinschrijving van de Watervilla’s Fase 1B en 3C is gestart! Kijk op www.plantagedesniep.nl voor alle beschikbare informatie. Voorinschrijven kan door je belangstelling aan te tonen bij het type woning van je interesse. Deze voorinschrijving geeft voorrang bij de uiteindelijke toewijzing. Na de zomer zullen wij starten met de verkoop van deze woningen. Bij de start verkoop zal de brochure beschikbaar zijn en dan zijn de prijzen definitief.

Er is keuze uit twee woningtypen:

Type R, geschakeld door een inpandige berging aan de voorzijde van de woning met hierboven een extra kamer op de verdieping. Op de begane grond ontstaat hierdoor een brede en lichte woonkamer met uitzicht op de achtertuin en het water. De ligging van de tuin is op het zuidwesten en gelegen direct aan de Weespertrekvaart. De woning heeft standaard 4 slaapkamers en een studie-/hobbykamer, welke eenvoudig bij de slaapkamer is te betrekken.

Type S, geschakeld door een garage aan de voorzijde van de woning met hierboven een riante slaapkamer op de verdieping. De breedte van de woning is maar liefst 8,40 meter en heeft een geweldig ruime woonkamer op de begane grond. Ook deze tuin ligt op het zuidwesten en is gelegen aan het water. De woning heeft in de basisindeling 5 slaapkamers.

Omschrijving van de omgeving

Wonen in Plantage De Sniep

In Plantage de Sniep vind je alles wat je nodig hebt: rust, ruimte, bossen, winkels, scholen en sportverenigingen op fietsafstand van Amsterdam en keuze uit de perfecte woning die bij je gezin past. In fase 1B en 3C gaan wij ruime waterwoningen aanbieden met een tuin op het zuidwesten, een parkeerplek voor de deur of in de garage EN UITZICHT OP WATER. Wat wil je nog meer?

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!