Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: MIMA wonen

NieuwbouwProject: MIMA wonenMinimalistische ruimte, Maximaal comfort!
MIMA-wonen; het woord verklapt het al een beetje; Hier zorgt de ogenschijnlijke kleine ruimte voor een maximaal wooncomfort. Niet alleen op woongenot binnenshuis, maar ook buitenshuis.

Langs de Hof ter Weydeweg zijn diverse kleinschalige woongebouwen en authentieke boerderijen in een groene en lommerrijke omgeving gelegen. Op een van de laatste onbebouwde locaties in dit deel van Terwijde worden binnenkort twee opvallende moderne stadsvilla’s met daarin vier twee-onder-een kap woningen gerealiseerd.

Mima-wonen betekent dat wij met u binnen de grenzen van de buitenmuren gaan zoeken naar uw ideale indeling van de woning. Een niet alleen binnen de grenzen van de buitenmuren maar ook binnen de grenzen van uw budget.

Locatie en voorzieningen:
De woningen zijn ingesloten tussen de Hof ter Weydeweg en de Emile Hullebroeckstraat. Met het Maximapark, het nieuwe winkelcentrum en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Met de snelle verbinding met belangrijke ontsluitingswegen bent in binnen minimale tijd op de A2, A12 of de binnenstad van Utrecht.

Alle woningen zijn voorzien van een eigen buitenberging op eigen terrein. Er is volop parkeergelegenheid rond de locatie aanwezig. Kavel 1 heeft zelfs een parkeergelegenheid op eigen erf en er zijn tegenover kavel 4 aan de Hof ter Weydeweg 2 extra parkeerplaatsen aangelegd.

MIMA Wonen type 1:
De 3-laagse woning op de hoek van de Emile Hullebroeckstraat is voorzien van een zelfstandige kantoor- of praktijkruimte op de begane grond. Het balkon van de woonkamer op de eerste verdieping vormt een luifel boven de ingang tot deze ruimte. De toegang voor de woning op de verdiepingen ligt aan de Emile Hullebroeckstraat. De woonruimte op de eerste verdieping heeft een zeer lichte en ruime leefruimte van maar liefst 34 m2, een riant balkon op het westen en een grote bijkeuken. Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers en een grote badkamer gelegen.

MIMA Wonen type 2:
De 3-laagse woning is gelegen aan langs de Edmond Audranstraat, heeft veel privacy en een grote tuin op het westen. De tuin wordt omgeven door een hoge haag met een dichte houten schutting daarachter. De entree van de woning en de grote keukenramen zijn overdekt en liggen 1,5 m terug van het trottoir. Indeling: hal, toilet, woonkamer en keuken zijn gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers, berging en badkamer gelegen en op de tweede verdieping is nog een derde slaapkamer.

MIMA Wonen type 3:
De 2-laagse woning is gelegen aan langs de Edmond Audranstraat, heeft veel privacy en een grote tuin op het westen. De tuin wordt omgeven door een hoge haag met een dichte houten schutting daarachter. De entree van de woning en de grote keukenramen zijn overdekt en liggen 1,5 m terug van het trottoir. Indeling: hal, toilet, woonkamer en keuken zijn gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, berging en badkamer gelegen.

MIMA Wonen type 4:
De 2-laagse woning is gelegen op de hoek aan de zuidkant, de woning valt op door de gemetselde schoorsteen op de hoek van het gebouw. In de woonkamer kan dan ook een open haard worden aangesloten. Daarnaast is deze uniek door het op het zuiden liggende dakterras en de mogelijkheid om een afsluitbare woonkeuken te creëren. Indeling: hal, toilet, berging, badkamer en 3 slaapkamers zijn gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping is de woonkamer, keuken en balkon gesitueerd.

Interesse?
U kunt gelijk reageren door te mailen naar nieuwbouw@beumer.nl of bellen met tel.nr. 030-677 6000.
Wij plannen graag een algemeen gesprek in om het plan te bespreken met haar ongekende mogelijkheden van deze mogelijkheden bij u kenbaar te maken.

Tot ziens bij:
Beumer Garantiemakelaars,
Meerndijk 7
3454 HM De Meern
Tel.nr. 030-677 6000

nieuwbouw@beumer.nl

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!