Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Meyster’s Buiten

NieuwbouwProject: Meyster's BuitenElke laatste zaterdag van de maand van 10-12 uur Open Huis!
Locatie: Everard Meijsterlaan 1 (het sluiswachtershuisje naast Park Oog in Al en het Merwedekanaal).

IN AANBOUW ZIJN:
WONINGEN XL (VERKOCHT)
PARKAPPARTEMENTEN (NOG ENKELE TE KOOP)
HOFAPPARTEMENTEN (NOG ENKELE TE KOOP)
PROGNOSE OPLEVERING APPARTEMENTEN: VOORJAAR 2015

MEYSTER’S BUITEN
Grenzend aan het prachtige park Oog in Al en het Merwedekanaal komt Meyster’s Buiten. Een woonplan, waar oud en nieuw op een unieke manier worden samengebracht op het voormalig Cereolterrein.

De oude Cereolfabriek is prachtig gerenoveerd en opent deze zomer de deuren. Dit monument krijgt gezelschap van hoogwaardige nieuwbouw. De nieuwbouw van Meyster’s Buiten bestaat uit riante eengezinswoningen en grote drie- en vierkamerappartementen. De 36 herenhuizen uit fase 1 en de WoningenXL zijn allemaal verkocht.
Nog te koop zijn enkele Park- en Hofappartementen die reeds in aanbouw zijn en de 16 Torenappartementen aan het water.
Meer dan alleen wonen
Waar de herenhuizen qua architectuur meer aansluiten bij de jarendertigarchitectuur van de buurt, heeft de tweede fase een stoer en industrieel karakter. Hiermee voegt het zich mooi bij de stijl van de Cereolfabriek, de spil van het plan. Het voormalige fabrieksgebouw gaat één geheel vormen met de nieuwe bebouwing. Na de zomer gaat de Cereolfabriek open en zijn hier de bibliotheek, het Wilde Westen, café restaurant Buurten, een gymzaal, een bso en vier klaslokalen van St. Dominicusschool gevestigd.
In Café Restaurant Buurten kun je terecht van ’s ochtends tot ‘s avonds voor een kop koffie met de krant, snel of uitgebreid lunchen, werken, loungen, borrelen, dineren, ontmoeten of een terrasje pikken. Het ‘Buurten’ – concept heeft zich bewezen in Utrecht Oost en vind je ook hier straks: van gehaktbal tot oesters, laagdrempelig en kindvriendelijk. Voor de kinderen is er een speciaal menu en een aparte kinder-/speelkamer. Qua grootte moet je denken aan 110 zitplaatsen en een grote bar binnen en 150 tot 200 terrasplaatsen voor de Cereolfabriek, aan de kant van het kanaal.
DE WONINGEN
Belangstellenden konden voor de verkoop meepraten over het ontwerp van de WoningenXL en de appartementen. Resultaat: praktische, goed doordachte woningplattegronden met veel vrijheid voor het realiseren van woonwensen.
We laten je graag verrassen door ons diverse aanbod appartementen. Je hebt keuze uit diverse soorten appartementen in drie gebouwen: PARK, HOF en TOREN. In Park en Hof zijn nog enkele appartementen vrij. Deze gebouwen zijn bovendien in aanbouw. Als je koopt, weet je dan ook zeker dat je woning binnen afzienbare tijd klaar is. Oftewel: kopen = nieuw wonen. De Toren is in verkoop maar is nog niet in aanbouw.

De Parkappartementen liggen direct aan Park Oog in Al, dus hebben een blijvend vrij, groen uitzicht. De Hofappartementen liggen centraal in Meyster’s Buiten en steken hoog boven alles uit. Vanuit de verdiepingen geniet je van een verbluffend uitzicht op de stad, het water en het park. Voor de bovenste verdieping zijn er twee alternatieven getekend. Eén fraai groot penthouse of twee comfortabele appartementen.
De Torenappartementen liggen direct aan het Merwedekanaal en komt vrij te staan naast de prachtig gerenoveerde Cereolfabriek. Het ronde ontwerp van het gebouw is uniek. Ook van binnen resulteert dit in verrassende plattegronden. Een mooie basis die je samen met de architect op maat maakt, volledig afgestemd op je persoonlijke wensen.
OOG IN AL
De straatjes zijn gezellig, de winkels kleinschalig, het park groots en de architectuur grotendeels van Berlage. Hier is het rustig wonen en dat terwijl u met tien minuten fietsen in hartje Utrecht bent.

Ooit was Oog in Al een landgoed, waarvandaan de Utrechtse jonker Everard Meyster een ‘oogje in het zeil’ hield op de uitbreidingsplannen in Utrecht. Nu is het een heerlijk rustige, populaire, Utrechtse woonwijk.

Goed bereikbaar
Oog in Al vindt u aan de westkant van Utrecht. De A2 en de A12 zijn snel bereikbaar en binnendoor bent u ook zo op de A27 en de A28. Reis je met het openbaar vervoer? Het station Utrecht CS bevindt zich op nog geen tien minuten fietsafstand en de bushalte is op loopafstand van Meyster’s Buiten.
Voorzieningen

Op vijf minuten van Meyster’s Buiten ligt de Händelstraat. Een gezellig klein winkelstraatje met op de hoek een goed restaurant. In deze straat vindt u allerlei winkels die voorzien in de dagelijkse levensbehoefte. Van een supermarkt, bakker en slager tot een delicatessenzaak, een drogisterij en een kapper.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!