Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Meentweg 23 -25, 1406 KB Bussum

NieuwbouwProject: Meentweg 23 -25, 1406 KB BussumAan de rand van het Spiegel en het oude centrum van Bussum gelegen wordt een fraaie TWEE ONDER ÉÉN KAP VILLA gebouwd op een perceel van 588 m².
Beide woningen hebben 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime achtertuin op het zuiden, parkeren op eigen terrein en de tuin wordt voorzien van een ruime schuur.

Indeling: entree, tochtportaal, toilet met fontein, meterkast, ruime hal, royale living 40 m² met mogelijkheid voor een open haard, openslaande deuren naar de tuin en aansluitend een gezellige woonkeuken aan de straatzijde van de woning.

Eerste verdieping: overloop, luxe badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele vaste wastafel en toilet, 2 royale slaapkamers (mogelijkheid tot 3).

Tweede verdieping: overloop, badkamer voorzien van douche, vaste wastafel, toilet en aansluiting voor wasmachine en wasdroger en 2 leuke slaapkamers.

Kortom een optimaal gezinshuis met een karakteristieke uitstraling gelegen op historische Bussumse gronden.

• Gunstige ligging t.o.v. scholen, stations, winkelcentrum, natuurgebied, Amsterdam/Schiphol
• Optimaal geïsoleerde woningen
• Uitgebreide digitale brochure met alle benodigde informatie is verkrijgbaar
• Woningen worden voorzien van zonnecollectoren
• Energielabel A ++
• Perceelgrootte circa 270 m²

Voor de twee woningen is gekozen voor een uitstraling die passend is met de bestaande woningen aan de Meentweg, maar tegelijkertijd ook een eigen, hedendaagse invulling hiervan is. De keuze qua materialisatie sluit aan bij de gewenste statigheid door de toepassing van een rood-paarse gevelsteen met witte houten kozijnen die door hun vorm en grootte de robuuste woonhuizen op een mooie manier accentueren. Ook voor de gootlijn van het antraciete pannendak is gekozen voor een accentuerende witte kleur. Aan weerzijden van het dak is een karakteristieke op-plooiing gerealiseerd die de zolderruimte voorziet in het nodige daglicht.

Het project van deze twee nieuwe woningen aan de Meentweg is een herbestemming van een bestaand kavel. Dit kavel is relatief diep ten op zichte van de breedte. Dit is te herkennen in de basisopzet van de plattegronden, waarin de open woonkeuken een bijzondere plaats aan de voorgevel inneemt. Het woonprogramma vindt met name in het brede achtergedeelte van de woningen plaats waar veel openheid naar de zongerichte privé tuin is gerealiseerd.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!