Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Mariakwartier fase 2

NieuwbouwProject: Mariakwartier fase 2Wat is nou écht Overvecht? Die vraag stond centraal bij de ontwikkeling van Mariakwartier. Logisch ook, want Mariakwartier komt dicht bij alle voorzieningen in de wijk te liggen. Dichtbij het station. Maar ook dichtbij winkels, scholen, sportclubs en parken. En dichtbij de binnenstad van Utrecht. Voor ons moest Mariakwartier dan ook Echt Overvecht worden. Maar dan wel zoals Overvecht nu is. Een wijk in opkomst. Een levendige wijk, waar steeds meer mensen graag wonen, werken en leven. Nog niet iedereen kent de wijk al zo goed. Maar daar komt snel verandering in. Ook dankzij de bouw van Mariakwartier.
Nu starten we met de verkoop van fase 2: 35 Ruime eengezinswoningen. Die presenteren we in de brochure. Maar we hebben nog veel meer plannen voor dit stukje Overvecht. We werken actief mee aan meer veiligheid, eensgezindheid en gezelligheid in de wijk en gaan er uiteindelijk bijna 300 woningen en appartementen bouwen. Voor starters en doorstromers, maar ook voor singles en gezinnen. Als het aan ons ligt dan wordt Mariakwartier straks een plek die Echt Overvecht is: een bijzondere wijk, dichtbij alles dat het leven in Utrecht zo aangenaam maakt.

Mariakwartier fase 2:
Het gaat om 35 koopwoningen met een koopsom vanaf € 222.500,- v.o.n. en een woonoppervlakte van circa 138 tot 143 m². Lekker ruim dus, met drie verdiepingen, royale tuinen en winkels, parken, speelplekken en de leukste binnenstad van Nederland allemaal bijzonder dichtbij.

Voor informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaars:

Beumer Garantiemakelaar en Brecheisen Makelaars

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!