Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Laapersveld

NieuwbouwProject: LaapersveldGroots Wonen in Hilversum-Zuid!

In het prachtige Hilversum-Zuid, waar zelden nieuwe woningen worden gebouwd, wordt nabij Stadspark Laapersveld een kleinschalig en exclusief nieuwbouwproject gerealiseerd. Hierin verrijzen tien statige twee-onder-éénkapwoningen en een vrijstaande villa in jaren dertig stijl met ruime tuin en parkeervoorzieningen op eigen terrein.

– inhoud van 653 t/m 796 m3 ;
– woonoppervlaktes van 180 t/m 230 m2;
– uw woning volledig op maat; bespreek met ons uw individuele woonwensen; wij maken met u uw woning op maat!

Nieuwbouw op hoog niveau, maar voor een zeer aantrekkelijke prijs. De woningen zijn prachtig gesitueerd op mooie ruime kavels. De ligging is perfect; binnen vier minuten bent u op de snelweg, NS Station Sportpark ligt op steenworp afstand en u kunt lopend naar het centrum van Hilversum. U kunt zich geen prettigere woonplek voorstellen!

De nieuwbouwwoningen van Laapersveld liggen in een statige, groene woonwijk nabij het fraaie Laaperspark. Een prachtige, gewilde woonplek in Hilversum.

Hilversum heeft als stad een duidelijke architectuursignatuur die teruggrijpt naar de jaren dertig van de vorige eeuw. De woningen zijn zo ontworpen dat de stijlkenmerken uit die tijd duidelijk zichtbaar zijn, maar met een eigentijdse interpretatie.

De gevels kenmerken zich door de grote dakoverstekken, luifels, erkers en diverse ornamenten. In het metselwerk zijn elementen uit de dertiger jaren zoals betonbanden, speklagen en verdiepte voegen opgenomen.

In de details van dakranden en kozijnen is de verfijning van die tijd terug te vinden. Voor het metselwerk is gekozen voor een warme steen in een bruin-aubergine kleur. Het formaat van de steen is bijzonder, de langgerekte vorm geeft de gemetselde muren een duidelijke horizontale geleding die past bij de stijl van de jaren dertig. Ook de tuinmuren zijn mee ontworpen in de stijl van de buurt. Daardoor ontstaat een duidelijke eenheid in de wijk, die er tevens voor zorgt dat de architectonische kwaliteit van de woningen ook in de erfafscheidingen wordt doorgevoerd.

De eenheid tussen de architectuur, de openbare ruimte en de stedenbouwkundige opzet heeft geresulteerd in een aangename woonbuurt die iets moois toevoegt aan de stad.

De prijzen zijn van € 525.000,- tot € 665.000,- v.o.n.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!