Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Kop van Hilversum

NieuwbouwProject: Kop van HilversumNieuwbouwappartement kopen voor nog geen € 600 per maand? Dat kan in de Kop van Hilversum, 52 appartementen in een stoer gebouw op de hoek van het Oostereind en Van Linschotenlaan.
Verrassend lage maandlasten
Kies voor een uniek 3- of 4-kamer appartement van 75 tot 125 m2 met open balkon en eigen parkeerplaats vanaf € 145.000,- v.o.n., inclusief badkamer, keuken en toilet. De appartementen liggen verspreid over tien verdiepingen. De maandlasten zijn veel lager dan je normaal gesproken zou verwachten voor een dergelijk appartement in Hilversum. We bieden we de appartementen voor een heel scherpe prijs aan dankzij Koop Goedkoop. Met Koop Goedkoop koop je het appartement en betaal je een vergoeding voor de grond. Bij een aankoopsom van € 145.000,- zijn je netto maandlasten* in het eerste jaar € 590.

Bepaal je eigen indeling
Een extra grote living of toch liever een derde slaapkamer? Je eigen keuken en badkamer samenstellen? Het kan allemaal in de Kop van Hilversum. Maak je eigen keuzes en creëer je eigen plattegrond met Leef ID. Een expert begeleidt je bij de verschillende keuzes, je wordt dus niet in het diepe gegooid. Stap voor stap wordt het plaatje beter en ontstaat je ideale appartement.

Hoe werkt Koop Goedkoop?
Met Koop Goedkoop koop je het appartement en betaal je een vergoeding voor de grond. Hierop zit een flinke korting. In het eerste jaar betaal je zelfs niets. In het tweede jaar betaal je 10 procent, het derde jaar 20 procent en zo groeit het bedrag jaarlijks met 10 procent tot na tien jaar het volledige bedrag. Voor een appartement van
€ 145.000 v.o.n. betaal je een maandelijkse vergoeding voor de grond van € 109,38. Dit bedrag is ook nog eens fiscaal aftrekbaar. De grond kan ook direct of later worden bijgekocht. Een indicatie van je maandlasten berekenen? Neem contact met ons op.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging contact met ons op. U kunt kiezen voor optie 2 in het belmenu.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!