Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Kastanjetuin

NieuwbouwProject: Kastanjetuin18 Luxe appartementen in een groene omgeving op steenworpafstand van het centrum van Utrecht, in de populaire woonwijk Tuindorp.
INSCHRIJVING: tot 1 december a.s. kunt u zich inschrijven voor de desbetreffende bouwnummers. Hiervoor dient u het inschrijfformulier ingevuld aan ons kantoor te retourneren, waarna wij op basis van loting de woningen zullen toewijzen.
———————————————————————————————————————————————————-

Welkom in de Kastanjetuin, een kleinschalig appartementengebouw aan de rand van de groene Jaren ‘30 woonwijk Tuindorp. In deze sfeervolle omgeving woont u comfortabel in een groene omgeving en op steenworpafstand van het centrum van Utrecht.

Nergens in Utrecht lijkt het hectische leven van de stad zo ver weg als in deze rustige omgeving. De bladeren van de oude kastanjebomen ritselen op het ritme van een fris briesje, terwijl op de achtergrond zachtjes het geluid van spelende kinderen hoorbaar is. Er heerst een prettig soort geborgenheid, bijna alsof de tijd geen vat heeft gekregen op het leven hier. Door dit ontspannen sfeertje heeft Tuindorp wel wat weg van een rustiek plattelandsdorpje.

Luxe appartementen op een centrale locatie
Tuindorp is één van de meest gewilde wijken in de omgeving van Utrecht en vormt een prachtig decor voor de Kastanjetuin. De achttien appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden luxe en comfort in een rustige en veilige omgeving. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats en berging gelegen in de ondergelegen parkeergarage.

Er is keuze uit vier verschillende woningtypen, elk met hun eigen unieke kenmerken. De appartementen zijn ruim, licht en bieden vele luxe extra’s. De appartementen zijn met een breedte van bijna acht meter ruim opgezet en hebben veel natuurlijke lichtinval. Door de inrit van het terrein aan de Parkzijde te realiseren en de uitrit aan de zijde van de Prof. Dr. Magnuslaan, wordt het bereiken van het terrein vereenvoudigd. Via de entree aan de Atriumzijde kunt u veilig uw post ophalen, vuilnis wegbrengen etc.Er zijn zowel onder- als bovengronds meer dan voldoende parkeermogelijkheden. Er is zelfs extra ruimte beschikbaar in de vorm van een achttal garageboxen.

Appartementen met een eigen gezicht
De Kastanjetuin bestaat uit achttien appartementen, een halfverdiepte stallingsgarage met 25 parkeerplaatsen, acht garageboxen. Bezoekers parkeerplaatsen op het maaiveld. U heeft de keuze uit vier verschillende woningtypen: één hoekwoningvariant en drie standaard varianten met elk hun eigen unieke kenmerken.

Bij de optimalisatie van de appartementen is rekening gehouden met leefbaarheid, wooncomfort en duurzaamheid. Veertien appartementen hebben een gebruiksoppervlakte van ruim 106 m² en een buitenruimte van ca. 8 m². De gebruiksoppervlakte van de vier hoekappartementen meet maar liefst ca.145 m² en deze appartementen beschikken zelfs over twee buitenruimtes. Bij het ontwikkelen van de plattegronden is zoveel mogelijk bergruimte mee ontworpen waardoor moderne, heldere, overzichtelijke en goed indeelbare appartementen zijn ontstaan. Elk appartement heeft een eigen berging en er is voldoende parkeergelegenheid.

Woningtype A
Het appartement kent een heldere opzet, waarbij de brede centrale gang toegang biedt tot alle vertrekken. De vertrekken zijn stuk voor stuk ruim bemeten en hebben een uitgekiende indeling. Er bevinden zich twee slaapkamers aan de Atriumzijde en een riante woonkamer met optionele keukenopstelling aan de Parkzijde. De badkamer biedt plaats aan een tweepersoons dubbele wastafel, een ruime inloopdouche en een apart (optioneel) ligbad. Een 2e toilet behoort tot de standaard uitrusting. Op verzoek kan er een bidet bijgeplaatst worden.

Ligging begane grond
Verdieping 1,2,3
Woonoppervlak 106 m2
Buitenruimte 8 m2

Woningtype B
Dit appartement is in grote lijnen vergelijkbaar met type A, maar wijkt af op details. Dit type kenmerkt zich door een heldere, symmetrische opzet met twee grote slaapkamers. De twee slaapvertrekken hebben vrijwel dezelfde afmetingen en zijn bieden allebei ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkasten. De woonkamer met open (optionele) keuken en kookeiland is ruim bemeten. Naast de keuken ligt de compacte bijkeuken.

Ligging begane grond
Verdieping 1,2,3
Woonoppervlak 106 m2
Buitenruimte 8 m2

Woningtype C
Anders dan bij woningtypen A en B strekt in dit appartement de woonkamer zich uit over de gehele diepte van de woning. Zo ontstaat een ruimtelijke relatie met zowel de luwe Atriumzijde als met de Parkzijde. De woonkamer is flexibel in te delen: de plekken voor koken en eten en het loungegedeelte kunnen naar eigen inzicht worden gerealiseerd. In de gehele woning is rekening gehouden met veel bergruimte. Ook hier is de zeer luxe badkamer voorzien van een dubbele tweepersoons wastafel, inloopdouche en een optioneel ligbad.

Ligging begane grond
Verdieping 1
Woonoppervlak 106 m2
Buitenruimte 8 m2

Woningtype D
Dit is de vergrote versie van type C. De grote woonkamer is adembenemend vanwege de prachtige lichtinval. Naast het middengedeelte dat vergelijkbaar is met de woonkamer van type C, heeft type D een ruim loungegedeelte met eigen balkon. Dit gedeelte is ook prima te gebruiken als werk- of hobbyruimte. Het appartement is voorzien van 2 balkons en de ramen aan de Oostzijde / Noordzijde zorgen voor veel lichtinval.

Ligging begane grond
Verdieping 1,2,3
Woonoppervlak 145 m2
Buitenruimte 2 x 8 m2

Koopsommen (inclusief een eigen parkeerplaats) van € 297.000,– v.o.n. tot € 413.000,– v.o.n.
Prognose aanvang bouw voorjaar 2015.

Indien u op de hoogte gehouden wil worden van de ontwikkelingen van de Kastanjetuin, kunt u zich inschrijven op de projectwebsite: www.kastanjetuin.nl.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!