Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: JFW205

NieuwbouwProject: JFW205JFW205 “Stadsleven in het groen”

Aan de Jutfaseweg 205, waar eens een school en een fabriek stonden, worden er nu 31 fantastische appartementen gerealiseerd. Direct aan het water en vlak bij de stad, van alle gemakken voorzien en bij elk appartement een eigen groene buitenruimte. Dat is optimaal stadsleven in het groen.De Jutfaseweg heeft met zijn ligging aan de Vaartse Rijn een bruisende geschiedenis waarin industrie een grote rol heeft gespeeld. De meeste industrie heeft inmiddels zijn weg gevonden naar de rand van de stad, maar het stoere karakter blijft aanwezig op deze plek. Door een industrieel gebouw te transformeren naar unieke woningen krijgt het pand niet alleen een nieuwe functie maar ook een make-over, waarbij de kwaliteiten van de bestaande bouw wordt benut.

De transformatie van het gebouw laat een combinatie zien van het industriële verleden en de groene toekomst. De voorzijde heeft een stoer en industrieel karakter gekregen, de achterzijde juist een zachter woonkarakter dat aansluit op de omliggende woningen. Meer dan de helft van de woningen heeft een eigen dakterras, uniek voor stadswoningen! Met een balkon, tuin of patio hebben ook de overige woningen een eigen buiten ruimte. Kortom, heerlijke appartementen op een fantastische plek aan het water tussen het groen.

De 31 appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen echter elke woning is uniek! De woonoppervlakte lopen uit een van 42 tot en met 71 vierkante meter. De appartementen worden allen opgeleverd met compleet en luxe sanitair dat speciaal voor dit project geselecteerd is. Naast deze luxe basis afwerking is de ruimte voor het verwerken van uw persoonlijke woonwensen. Ook de complete keuken met inbouwapparatuur is compleet naar smaak en budget aan te passen.

Deze inschrijving is geheel vrijblijvend, er kunnen géén rechten aan worden ontleend.

Omschrijving van de omgeving

Wonen aan de Jutfaseweg is de ideale uitvalsbasis voor een dynamisch, maar relaxed stadsleven. De uitvalswegen zijn goed bereikbaar en opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (bus en tram) zijn zeer dichtbij. De Winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn zeer dichtbij, hart van Hoograven is op een minuut lopen.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!