Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Hoge Weidekwartier (19 riante villa’s)

Bouw eerste fase reeds gestart, ga eens langs de bouwlokatie om een eerste indruk op te doen.. Aan de Derde Oosterparklaan realiseert VABO Ontwikkeling 19 eengezinswoningen: waarvan 5 vrijstaande- en 14 twee-onder-één-kap woningen. Ultieme flexibiliteit is hier mogelijk. Slapen en of werken op Bgg. Uitbouwen en garage volledig gebruiken etc. De woningen hebben een beukmaat van 8,5 meter en een vaste garage/berging. De indeling van de begane grond kan aan individuele wensen worden aangepast. De woningen hebben op de verdieping 3 slaapkamers met een mogelijkheid tot een vierde slaapkamer. Ook op de zolder zijn er mogelijkheden voor 2 extra slaapkamers. De woningen hebben een traditionele uitstraling en een eigentijdse kapvorm. VABO staat voor maatwerk, hoge kwaliteit en is aan gesloten bij WoningBorg. Vraag naar de beschikbaarheid of kom langs voor een eerste orienterend gesprek. Hoge Weide wordt omgeven door brede groenstroken en parken. Middenin de buurt ligt de groene vallei. Deze vallei is een aantrekkelijk gebied om door te wandelen. Rijksmonument boerderij De Hoef wordt ingepast in de vallei en krijgt bij voorkeur een publieksfunctie. Andere bestaande elementen in de vallei, zoals de Middeleeuwse weg Hogeweide met aan weerszijden water en bomen, blijven grotendeels behouden. Door de inpassing van de landtunnel A2 worden hoogteverschillen gecreëerd. Vanaf de vallei gaat het gebied omhoog, tot het park op de landtunnel A2, wat de buurt een bijzondere uitstraling geeft. De nieuwe buurt Hoge Weide wordt opgebouwd volgens hedendaagse wensen en kenmerken. In totaal worden hier ongeveer 1300 woningen gebouwd, waarvan circa 70% laagbouwwoningen in alle prijsklassen. Naast woningen komen er ook allerlei voorzieningen zoals kantoren, een school, kinderopvang, een speeltuin en een zorgpost. Er komt daarnaast ruimte voor commerciële voorzieningen en horeca. Karakteristiek voor het type woningen is de stijlvolle architectuur midden in een gevarieerde omgeving. Er is veel aandacht voor sfeer en detail: zo wordt bij het ontwerp van nieuwe woningen nagegaan of de stijl past bij de sfeer van de buurt.Bouw eerste fase reeds gestart, ga eens langs de bouwlokatie om een eerste indruk op te doen..
Aan de Derde Oosterparklaan realiseert VABO Ontwikkeling 19 eengezinswoningen: waarvan 5 vrijstaande- en 14 twee-onder-één-kap woningen. Ultieme flexibiliteit is hier mogelijk. Slapen en of werken op Bgg. Uitbouwen en garage volledig gebruiken etc.

De woningen hebben een beukmaat van 8,5 meter en een vaste garage/berging.
De indeling van de begane grond kan aan individuele wensen worden aangepast. De woningen hebben op de verdieping 3 slaapkamers met een mogelijkheid tot een vierde slaapkamer.
Ook op de zolder zijn er mogelijkheden voor 2 extra slaapkamers.

De woningen hebben een traditionele uitstraling en een eigentijdse kapvorm.
VABO staat voor maatwerk, hoge kwaliteit en is aan gesloten bij WoningBorg.
Vraag naar de beschikbaarheid of kom langs voor een eerste orienterend gesprek.

Hoge Weide wordt omgeven door brede groenstroken en parken. Middenin de buurt ligt de groene vallei. Deze vallei is een aantrekkelijk gebied om door te wandelen. Rijksmonument boerderij De Hoef wordt ingepast in de vallei en krijgt bij voorkeur een publieksfunctie. Andere bestaande elementen in de vallei, zoals de Middeleeuwse weg Hogeweide met aan weerszijden water en bomen, blijven grotendeels behouden. Door de inpassing van de landtunnel A2 worden hoogteverschillen gecreëerd. Vanaf de vallei gaat het gebied omhoog, tot het park op de landtunnel A2, wat de buurt een bijzondere uitstraling geeft.

De nieuwe buurt Hoge Weide wordt opgebouwd volgens hedendaagse wensen en kenmerken. In totaal worden hier ongeveer 1300 woningen gebouwd, waarvan circa 70% laagbouwwoningen in alle prijsklassen. Naast woningen komen er ook allerlei voorzieningen zoals kantoren, een school, kinderopvang, een speeltuin en een zorgpost. Er komt daarnaast ruimte voor commerciële voorzieningen en horeca.

Karakteristiek voor het type woningen is de stijlvolle architectuur midden in een gevarieerde omgeving. Er is veel aandacht voor sfeer en detail: zo wordt bij het ontwerp van nieuwe woningen nagegaan of de stijl past bij de sfeer van de buurt.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!