Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Het Lint (6 Riante Villa’s – Fase 2)

Fase 2 Het Lint, maak nu een vrijblijvende afspraak om de beschikbare woningen en mogelijkheden door te nemen.  Wonen op nog geen 5 minuten lopen van het Maxima Park! Nieuw te realiseren, vrijstaande woning in de jaren ’30 stijl met eigen karakter en kwaliteit! De kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de materialen en aan het uitwerkingsniveau van de woning, bijvoorbeeld de houten binnenkozijnen, het terugliggende metselwerk, grote schuine daken met klassieke schoorsteen. Langs de Utrechtseweg in deelplan Het Zand wordt deze vrijstaande woning gerealiseerd. De Utrechtseweg is een slingerende rustieke weg met veel groen en water. Indeling begane grond: Aan de voorzijde parkeert u uw auto op eigen terrein en betreedt u de woning via een riante entree met toilet en toegang tot de optionele garage. De ruime woonkamer is zonnig en tuingericht gelegen. De open woonkeuken ligt aan de voorzijde van de woning.  Indeling 1e verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich 3 riante slaapkamers en een ruime badkamer, ontsloten via de overloop waar tevens een bergkast aanwezig is. Indeling 2e verdieping: Zeer ruime verdieping met meerdere opties om de ruimte nader in te delen in twee slaapkamers. Hier profiteert u tevens van een praktische berging met wasmachine- en drogeraansluiting.  Met maatwerk precies uw huis !!! Vanuit de basisplattegronden zijn er tal van mogelijkheden om de woning uit te breiden zoals vergroten van de woonkamer aan de tuin- en zijkant, het vergroten van de eetkeuken met een erker, dakkapellen, een garage, een extra kamer op de garage of een veranda. Dit geeft de mogelijkheid om de garage eventueel te gebruiken als studeer-, werk- of hobbykamer.  Bijzonderheden: -	Stijlvolle villa met traditionele kwaliteit; -	5 (slaap-)kamers zijn mogelijk te realiseren; -	Woonoppervlakte: circa vanaf 154 tot 175m²; -	Kaveloppervlakte vanaf circa 271 tot 361 m²; - Parkeren op eigen terrein -	Garage (is optoineel) en eigen parkeerplaats op eigen terrein; -	Omgeven met water en groen; -	Veel opties en mogelijkheden; -	GIW- garantie vanaf januari 2010 SWK- garantie. Let op, de afbeeldingen van fase 1 zijn ter impressie. De beelden komen wel overeen met de te realiseren woning. Collegiaal in verkoop met Waltmann MakelaarsFase 2 Het Lint, maak nu een vrijblijvende afspraak om de beschikbare woningen en mogelijkheden door te nemen.

Wonen op nog geen 5 minuten lopen van het Maxima Park!

Nieuw te realiseren, vrijstaande woning in de jaren ’30 stijl met eigen karakter en kwaliteit!
De kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de materialen en aan het uitwerkingsniveau van de woning, bijvoorbeeld de houten binnenkozijnen, het terugliggende metselwerk, grote schuine daken met klassieke schoorsteen.

Langs de Utrechtseweg in deelplan Het Zand wordt deze vrijstaande woning gerealiseerd. De Utrechtseweg is een slingerende rustieke weg met veel groen en water.

Indeling begane grond:
Aan de voorzijde parkeert u uw auto op eigen terrein en betreedt u de woning via een riante entree met toilet en toegang tot de optionele garage. De ruime woonkamer is zonnig en tuingericht gelegen. De open woonkeuken ligt aan de voorzijde van de woning.

Indeling 1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 riante slaapkamers en een ruime badkamer, ontsloten via de overloop waar tevens een bergkast aanwezig is.

Indeling 2e verdieping:
Zeer ruime verdieping met meerdere opties om de ruimte nader in te delen in twee slaapkamers. Hier profiteert u tevens van een praktische berging met wasmachine- en drogeraansluiting.

Met maatwerk precies uw huis !!!
Vanuit de basisplattegronden zijn er tal van mogelijkheden om de woning uit te breiden zoals vergroten van de woonkamer aan de tuin- en zijkant, het vergroten van de eetkeuken met een erker, dakkapellen, een garage, een extra kamer op de garage of een veranda. Dit geeft de mogelijkheid om de garage eventueel te gebruiken als studeer-, werk- of hobbykamer.

Bijzonderheden:
– Stijlvolle villa met traditionele kwaliteit;
– 5 (slaap-)kamers zijn mogelijk te realiseren;
– Woonoppervlakte: circa vanaf 154 tot 175m²;
– Kaveloppervlakte vanaf circa 271 tot 361 m²;
– Parkeren op eigen terrein
– Garage (is optoineel) en eigen parkeerplaats op eigen terrein;
– Omgeven met water en groen;
– Veel opties en mogelijkheden;
– GIW- garantie vanaf januari 2010 SWK- garantie.

Let op, de afbeeldingen van fase 1 zijn ter impressie. De beelden komen wel overeen met de te realiseren woning.

Collegiaal in verkoop met Waltmann Makelaars

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!