Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Nieuwbouwproject: Havenmeesters

10 nieuwbouwappartementen in het Oude Dorp van Huizen 'Havenmeesters' In het oude dorp van Huizen worden binnenkort 10 appartementen gecreëerd in twee bestaande panden aan de Havenstraat en de Middenweg. Het project genaamd " Havenmeesters" biedt appartementen aan van circa 50 m² tot 75 m². Componist Project Ontwikkeling uit Houten heeft in samenwerking met Snelder Architecten uit Bussum de twee bestaande panden aan de Havenstraat / Middenweg ontwikkeld tot dit unieke woonproject. De zeer centrale ligging in het dorp in combinatie met een heerlijke buitenruimte maakt het project tot een uniek geheel. Aannemersbedrijf Van Zoelen uit Utrecht zal de bouw voor haar rekening nemen. De prognose is om in het eerste kwartaal van 2015 te starten met de (ver)bouwwerkzaamheden. Het project bestaat uit verschillende woningtypen met prijzen vanaf € 139.500,-- vrij op naam. Voor dit bedrag zijn de appartementen voorzien van een complete badkamer, toilet en tegelwerk. Overigens stelt de gemeente Huizen nog starterleningen beschikbaar. Dit betekent dat een starter of single in staat gesteld wordt om binnen het eigen budget een appartement met buitenruimte te kopen.10 nieuwbouwappartementen in het Oude Dorp van Huizen
‘Havenmeesters’

In het oude dorp van Huizen worden binnenkort 10 appartementen gecreëerd in twee bestaande panden aan de Havenstraat en de Middenweg. Het project genaamd ” Havenmeesters” biedt appartementen aan van circa 50 m² tot 75 m².
Componist Project Ontwikkeling uit Houten heeft in samenwerking met Snelder Architecten uit Bussum de twee bestaande panden aan de Havenstraat / Middenweg ontwikkeld tot dit unieke woonproject. De zeer centrale ligging in het dorp in combinatie met een heerlijke buitenruimte maakt het project tot een uniek geheel. Aannemersbedrijf Van Zoelen uit Utrecht zal de bouw voor haar rekening nemen. De prognose is om in het eerste kwartaal van 2015 te starten met de (ver)bouwwerkzaamheden.
Het project bestaat uit verschillende woningtypen met prijzen vanaf € 139.500,– vrij op naam. Voor dit bedrag zijn de appartementen voorzien van een complete badkamer, toilet en tegelwerk. Overigens stelt de gemeente Huizen nog starterleningen beschikbaar. Dit betekent dat een starter of single in staat gesteld wordt om binnen het eigen budget een appartement met buitenruimte te kopen.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!