Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: De Saffraan

NieuwbouwProject: De SaffraanWilt u heerlijk wonen op een toplocatie aan het water bij het park in de wijk Hoge Weide te Utrecht? Dat is wonen in het nieuwbouwproject De Saffraan!
De 37 prachtige eigentijdse eengezinswoningen aan de Saffraanweg kijken aan de achterzijde uit over een waterpartij en een brede groenstrook in de buurt Hoge Weide. Om de hoek ligt park de Hoge Weide en stroomt het water door ‘de Vallei’. Met al dat groen, de rust en de ruimte om je heen, zou je bijna niet vermoeden dat Leidsche Rijn een levendige wijk is die barst van de voorzieningen. Toch is het zo. U kunt altijd voor de deur parkeren en in een mum van tijd zit je op de snelweg A2, A12 en A27.

De woningen aan de Saffraanweg zijn allen zeer ruim van opzet. Alle typen beschikken over een flinke woonkamer met open keuken, standaard drie slaapkamers met een badkamer op de eerste verdieping. De zolder heeft diverse indelingsmogelijkheden. Als dat nog niet voldoende is: het realiseren van een verlengde woonkamer door het uitbouwen van de achtergevel is een van de optiemogelijkheden.

Vanaf ca. 133 m² woonoppervlak al vanaf € 225.000,- vrij op naam. Kavels vanaf ca. 140 m² tot 207 m² met parkeren op eigen terrein.

Kijk voor meer informatie op: www.thuisindesaffraan.nl of neem contact op met één van de verkoopbemiddelende makelaars.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!