Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

NieuwbouwProject: Brugsteeg

NieuwbouwProject: BrugsteegHET PROJECT

Het project is gesitueerd aan de Brugsteeg/Oosterkade met de Vaartsche Rijn. Dit kanaal werd aangelegd in de eerste helft van de 12de eeuw. In de negentiende eeuw werden langs de Ooster- en Westerkade stegen en sloppen aangelegd. Bij de Oosterkade bestaat nog de Brugsteeg!

HET PLAN
Volgens een schitterend ontwerp bestaat uit dit project uit 7 ruime stadshuizen met een heerlijke achtertuin en 4 boven- en benedenwoningen. De woningen bevinden zich aan een nieuw te realiseren hofje. Dit karakteristieke hofje zal intiem worden opgezet met ruimte voor groen. Deze bijzondere nieuwbouw is gesitueerd aan de Brugsteeg, welke uitkomt aan de Oosterkade. Een bijzonder project met voor ieder wat wils!

Woonhuizen
De 7 woonhuizen van 106 m² worden in een rij gebouwd en beschikken over 2 woonlagen en een heerlijke tuin op het zuidwesten. De woningen worden in traditioneel metselwerk opgetrokken en hebben een plat dak. Naast alle comfort worden de woningen uiteraard op moderne wijze geïsoleerd en zullen zij voldoen aan alle eisen die er aan moderne woningen worden gesteld.

Beneden- en bovenwoningen
De beneden- en bovenwoningen zijn elk op een hoek gesitueerd en hebben een andere grootte en indeling. De woningen op de 1e verdieping zijn bereikbaar middels een trap vanuit de centrale entree met postvak (gewone deurbel op begane grond). Op de begane grond bevinden zich de benedenwoningen. Beide bovenwoningen hebben elk een fijn terras!

De herinrichting en nieuwe indeling van de Brugsteeg zal een passende overgang worden van de bestaande omgeving naar de nieuwbouw met haar omgeving. De hof zal opnieuw worden bestraat en worden voorzien van fraaie verlichting.

Keuken
Alle kopers zullen een keukencheque ontvangen. De kopers van de appartementen ontvangen een keukencheque ter waarde van € 3.500,- en de kopers van de woonhuizen ontvangen een keukencheque ter waarde van € 7.500,-.

Binnenterrein
De woningen zijn gelegen aan een gezamenlijk (mandelig) binnenterrein.

UITSTEKENDE LIGGING
Goede bereikbaarheid is natuurlijk een vereiste. Utrecht, in het hart van Nederland gelegen, heeft hierdoor uitstekende verbindingen met de rest van het land. Binnen enkele minuten zit men op Waterlinieweg richting de snelwegen. Ook per spoor uitstekend bereikbaar! Het ligt op vijf minuten fietsen vanaf het Centraal Station Utrecht en op loopafstand van het geplande randstadspoorstation Vaartsche Rijn. Diverse stadsbussen passeren het om de hoek gelegen Ledig Erf en is daarmee uitstekend bereikbaar met het stadsbusnet van Utrecht.

Brugsteeg en omgeving
Gelegen aan de rand van het centrumgebied in de Watervogelenbuurt, een buurt in de Utrechtse wijk Oost, ten zuiden van de Tolsteegsingel. De buurt wordt begrensd door de Kromme Rijn, de Ooster- en Westerkade van de Vaartsche Rijn en de spoorlijn Utrecht – Arnhem. De buurt wordt doorsneden door de Gansstraat (oost-west) en de Albatrosstraat (noord-zuid).

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!