Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Lexxer-pakket pensioenen

Bij Lexxer blijf je als klant koning, ook als je je hypotheek al hebt afgesloten. Wij houden je alert op nieuwe mogelijkheden en financieel voordeel.

Sluit je bij Lexxer een hypotheek af, dan sluit je minimaal het Lexxer Basis pakket af. Je ontvangt dan direct een inlogcode om gebruik te maken van het Lexxer-pakket. Dit is een pakket vol met (online) diensten en handigheidjes waarmee jij optimaal grip houdt op je financiële situatie.

In het Basis extra pakket zit onder andere de voorlopige teruggave en belastingaangifte module plus fiscaal advies, nazorg, rente-bewaker, het lexxer portaal, de premiebewaker en het digitale huishoudboekje. Verder kan je bij Lexxer iedere twee jaar een persoonlijk gesprekaanvragen en we sturen je de digitale nieuwsbrief toe om je op te hoogte te houden. Al vanaf € 15,- per maand maak je gebruik van deze uitgebreide service.

Vraag hier het Lexxer-pakket pensioenen aan.

Persoonlijk gesprek

Iedere twee jaar kun je bij Lexxer een persoonlijk gesprek aanvragen. Dan komen we bij je langs of nodigen we je uit bij ons op kantoor. Wat jij wilt.

We houden dan je financiële situatie tegen het licht en kijken of je hypotheek en eventuele andere financiële producten nog wel bij je passen. Is jouw situatie door samenwonen, huwelijk of het krijgen van kinderen of een andere baan flink veranderd? Dan zoeken we samen met jou naar de aanpassingen die jij nodig hebt en die je voordeel op kunnen leveren.

Rente bewaken

Waarom wachten totdat je weer een nieuwe rente-aanbieding krijgt van je bank? Pro-actief zijn levert je veel meer op in deze markt!

Lexxer vergelijkt voor jou je hypotheek met de hypotheken van alle Nederlandse aanbieders. Niet af en toe, maar iedere dag! Als je kunt besparen, krijg je van ons meteen bericht. Lexxer vergelijkt de hypotheekrente en houdt rekening met bijzondere voorwaarden en de verzekeringen die aan je hypotheek gekoppeld zijn. Zo vergelijken we de volledige netto maandlasten en krijg je inzicht in wat je echt kunt besparen.

Mijn Lexxer-portaal

Je krijgt toegang tot je eigen Lexxer-portaal. Daarin vind je een overzicht van je financiële gegevens en je hypotheek. Super handig!

En wist je dat je er ook een blik mee in de toekomst kunt werpen. Vul nu vast in wanneer je minder wilt gaan werken, wanneer je een groter huis wilt kopen, kinderen hoopt te krijgen of gaat trouwen. In het Lexxer-portaal krijg je direct inzicht in welke financiële gevolgen zulke gebeurtenissen hebben.

Premiebewaking

Woekerpolissen zul je bij Lexxer niet aangesmeerd krijgen. Maar zelfs bij onze eerlijke producten kan het soms nog goedkoper.

Daarvoor hebben we de premiebewaker. Als de premie van je levensverzekering goedkoper kan, krijg je hier direct een bericht van.

Digitaal huishoudboekje

Lexxer biedt jou een hulpmiddel om beter grip te krijgen op je geld. Met het digitale huishoudboekje krijg je eenvoudig inzicht in jouw inkomsten en uitgaven.

Voorlopige teruggave

Wanneer je in verband met aftrekposten op bijvoorbeeld je loon recht hebt op een belasting teruggave, dan kun je een voorlopige teruggave aanvragen. Deze voorlopige teruggave, ook wel VT genoemd, bestaat uit aftrekposten die op je salaris maandelijks zijn ingehouden. Normaliter wordt teveel betaalde belasting jaarlijks, het jaar nadat je geld werd ingehouden, uitgekeerd. Wanneer je hier niet op wilt wachten en alvast een voorschot wilt krijgen van jouw ingehouden geld, kun je terecht bij de belastingdienst voor een voorlopige teruggaaf. Lexxer zorgt er dus voor in samenwerking met professionals dat jij iedere maand wat op je rekening gestort krijgt.

Belasting aangifte

Als je in Nederland woont, betaalt je belasting over je inkomsten. Ook als je in het buitenland woont en inkomsten hebt uit Nederland, kan het zijn dat je belasting moet betalen. Hoeveel belasting je precies moet betalen, hangt af van je situatie. Heb je bijvoorbeeld naast je loon nog andere inkomsten? Of heb je recht op aftrekposten? je vermeldt dit allemaal in je  jaarlijkse aangifte.

Hieronder hebben we wat termen voor je uitgewerkt.

Aangifte

Meestal ontvangt je automatisch van de Belastingdienst bericht dat je aangifte moet doen. Maar ook als je geen bericht ontvangt, kan het zijn dat je aangifte moet doen. Wettelijk gezien ben je zelfs verplicht om aangifte te doen en/of om een aangiftebiljet te verzoeken als je het vermoeden hebt dat je belasting verschuldigd bent.

Aanslag

Heeft lexxer in samenwerking met een professioneel kantoor  je aangifte naar de Belastingdienst verstuurd? Dan krijgt je uiteindelijk bericht hoeveel belasting je moet betalen. Het kan ook zijn dat je geld terugkrijgt. Dat bericht heet een aanslag.

Bezwaren en klachten

Ben je het niet eens met de aanslag, dan kan je hiertegen bezwaar maken. Sinds 1 januari 2010 is het niet meer mogelijk bezwaar aan te tekenen tegen een voorlopige belastingaanslag. Je kan alleen nog wijzigingen doorgeven. Tegen de uiteindelijke definitieve beschikking kan je nog wél bezwaar maken. Deze heeft een aanslagnummer dat eindigt op het cijfer 6. Houdt wel rekening met de bezwaartermijn van 6 weken na dagtekening.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!