Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Lexxer-pakket comfort

Bij Lexxer blijf je als klant koning, ook als je je hypotheek al hebt afgesloten. Wij houden je alert op nieuwe mogelijkheden en financieel voordeel.

Sluit je bij Lexxer een hypotheek af, dan sluit je minimaal het Lexxer Basis pakket af. Je ontvangt dan direct een inlogcode om gebruik te maken van Mijn Lexxer- Portaal. Dit is een portaal vol met (online) diensten en handigheidjes waarmee jij optimaal grip houdt op je financiële situatie.

In het Basis pakket zit onder andere de nazorg, rente-bewaker, premiebewaker en Mijn Lexxer en we sturen je graag de digitale nieuwsbrief toe om je op te hoogte te houden. Al vanaf € 5,95- per maand maak je gebruik van deze uitgebreide service.

Vraag hier het Lexxer-pakket comfort aan.

Hypotheekrente bewaking

Waarom wachten totdat je weer een nieuwe rente-aanbieding krijgt van je bank? Pro-actief zijn levert je veel meer op in deze markt!

Lexxer vergelijkt voor jou je hypotheek met de hypotheken van alle Nederlandse aanbieders. Niet af en toe, maar iedere dag! Als je kunt besparen, krijg je van ons meteen bericht. Lexxer vergelijkt de hypotheekrente en houdt rekening met bijzondere voorwaarden en de verzekeringen die aan je hypotheek gekoppeld zijn. Zo vergelijken we de volledige netto maandlasten en krijg je inzicht in wat je echt kunt besparen.

Premie bewaking

Woekerpolissen zul je bij Lexxer niet aangesmeerd krijgen. Maar zelfs bij onze eerlijke producten kan het soms nog goedkoper.

Daarvoor hebben we de premiebewaker. Als de premie van je levensverzekering goedkoper kan, krijg je hier direct een bericht van.

Mijn Lexxer - portaal

Lexxer biedt jou een hulpmiddel om beter grip te krijgen op de financiele gevolgen bij arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of pensioen. Mijn Lexxer is 24 uur 7 dagen per week beschikbaar.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!